Refine search
Brand
+
Price (EUR)
+
-
Hours of use
+
-
Year of manufacture
+
-
Gross Weight (kg)
+
-
6 Search results for "Loaders"
Displaying: 1 - 6 Sort by:   ads/page

Caterpillar 966 M
instock
Year: 2016
Hours: 10547 h
72.000 EUR

Caterpillar 966 H
instock
Year: 2016
Hours: 702 h
179.995 EUR
Ex demo

Caterpillar 966 M
instock
Year: 2019
Hours: 750 h
225.000 EUR

Caterpillar 980 M (2pcs)
instock
Year: 2019
Hours: 3400 h
249.000 EUR

Caterpillar 988 G
instock
Year: 2004
Hours: 13699 h
114.000 EUR

Caterpillar 950 M
instock
Year: 2016
Hours: 6772 h
96.000 EUR

Rupsgraafmachines

Voor intensief graafwerk op instabiele ondergronden bieden rupsgraafmachines uitkomst. Een rupsgraafmachine is een graafmachine die door rupsbanden in uiteenlopende omstandigheden uitermate stabiel blijft. Deze machine heeft geen enkele moeite met lastig bereikbare plekken, onregelmatige oppervlakken of drassige omgevingen. Rupsgraafmachines rijden niet alleen gemakkelijk over hobbels en kuilen, maar egaliseren tegelijkertijd ook de grond. Tijdens graafwerkzaamheden schept de machine de grond richting de cabine, wat voor extra stabiliteit zorgt en voorkomt dat de machine omvalt.


Specificaties rupsgraafmachines

Gewichtscapaciteit
Rupsgraafmachines zijn er in allerlei soorten en maten. Ze beginnen bij een gewichtscapaciteit van 1 ton, maar kunnen tot wel 90 ton zwaar zijn. De compacte modellen van 1 of 2,5 ton, ook wel minirupsgraafmachines genoemd, zijn voor veel bedrijven met verschillende doeleinden functioneel en toegankelijk. Zo kunnen ze nog prima met een aanhanger vervoerd worden, waardoor de vervoerder geen groot rijbewijs nodig heeft. De grote machines zijn geschikt voor zware grondverzetklussen en moeten professioneel vervoerd worden.

Rupsbanden
Ook de rupsen, die ook wel tracks worden genoemd, zijn er in verschillende breedtes. Voor zware graafwerkzaamheden op instabiele ondergronden is een rupsgraafmachine met een grote gewichtscapaciteit en brede rupsen noodzakelijk.

Hulpstukken
Bij veel rupsgraafmachines is het mogelijk verschillende voorzetstukken aan de graafarm te koppelen. Door middel van een snelkoppeling zijn deze hulpstukken eenvoudig te verwisselen. Hierdoor kunnen uiteenlopende werkzaamheden met dezelfde graafmachine worden uitgevoerd. Telescoopgraafmachines beschikken daarnaast over een uitschuifbare arm, waardoor deze variant geschikt is voor het laden van vracht.

Sloopgraafmachine
Wordt de machine uitsluitend voor de sloop gebruikt? Dan spreken we ook wel van een sloopgraafmachine of demolition excavator. Deze sloopgraafmachines zijn volledig geconfigureerd om sloopwerkzaamheden zo eenvoudig mogelijk te maken. Ze hebben een speciale cabine, rechte giek en verschillende hulpstukken gericht op sloopwerkzaamheden op verschillende hoogtes.

Werkzaamheden rupsgraafmachines

Gewichtscapaciteit
Door de stabiliteit is de rupsgraafmachine met name geschikt voor zwaar grondverzetwerk op ruw terrein. De machine wordt veel gebruikt in de wegenbouw, bij sloopwerkzaamheden of in de agrarische sector. Hoveniersbedrijven maken tevens gebruik van minirupsgraafmachines. Het laden en lossen van vrachtwagens of schepen gebeurt ten slotte regelmatig met telescoopgraafmachines.
De rupsbanden zorgen er wel voor dat een rupsgraafmachine op de gewone weg moeizaam rijdt. De rupsen zorgen voor veel wrijving met het wegdek, waardoor de machine zich slechts langzaam voortbeweegt en bovendien beschadigingen aan het asfalt kan veroorzaken. Rupsgraafmachines zijn daarom niet geschikt voor het afleggen van langere afstanden. Ze worden vaak met een oplegger vervoerd of verplaatst. Voor een grotere mobiliteit is een wielgraafmachine op luchtbanden meer geschikt.

In tegenstelling tot een wiellader, beschikken graafmachines niet over een grote laadback. Alhoewel ze dus wel in staat zijn snel en effectief te graven, kunnen ze geen grote hoeveelheden materiaal tegelijkertijd verplaatsen. Wegens de beperkte mobiliteit functioneert de rupsgraafmachine het meest efficiënt wanneer de machine zoveel mogelijk op één plek aan het werk is, of slechts korte afstanden hoeft af te leggen.

Voor- en nadelen rupsgraafmachines

Voordelen
 • uitermate stabiel op onregelmatige of drassige ondergronden
 • eenvoudig te verrijden op onregelmatige oppervlakken
 • geschikt om de ondergrond te egaliseren
 • inzetbaar voor uiteenlopende werkzaamheden door middel van verschillende hulpstukken
Nadelen
 • moeilijk te verplaatsen via de openbare weg
 • niet geschikt om grote hoeveelheden materiaal in één keer te verplaatsen

Rupsgraafmachines van Aertssen Trading

Aertssen Trading beschikt over een breed aanbod van rupsgraafmachines van verschillende bekende merken, zoals Liebherr, Caterpillar, Hitachi en Volvo. Alle machines van Aertssen Trading maken gebruik van de nieuwste technieken en zijn zorgvuldig onderhouden. Hierdoor functioneren de machines optimaal en leveren ze een waardevolle bijdrage aan elk project.

Trefwoord: Rupsgraafmachines

Metatitel: Rupsgraafmachines te koop bij Aertssen Trading
Metaomschrijving: Rupsgraafmachines van Caterpillar, Liebherr of Hitachi. Voor efficiënt graafwerk op onregelmatige ondergronden. Goed onderhouden voor optimale prestatie.

Wielgraafmachines

Snel en efficiënt graafwerk en grondverzet wordt mogelijk gemaakt met een wielgraafmachine. Wielgraafmachines onderscheiden zich van rupsgraafmachines door de luchtbanden. Ze zijn hierdoor een stuk eenvoudiger te verplaatsen en beter wendbaar. Om die reden worden wielgraafmachines ook wel mobiele graafmachines genoemd.

Een wielgraafmachine kan in grote tijd een grote hoeveelheid grond afgraven. Door de mobiliteit van de machine is het bovendien mogelijk deze hoeveelheden grond snel te verplaatsen en af te voeren. Wat de wielgraafmachine aan mobiliteit wint, verliest hij echter aan stabiliteit. Deze machine is daardoor in mindere mate geschikt voor instabiele of drassige ondergronden.

Specificaties wielgraafmachines

Alhoewel wielgraafmachines vaak kleiner zijn dan rupsgraafmachines, bestaan er machines van 1 tot wel 90 ton aan gewichtscapaciteit. Miniwielgraafmachines zijn geschikt voor precisiewerk op kleine stukken terrein met weinig bewegingsruimte. Hoveniers en bedrijven in de agrarische sector maken veel gebruik van deze eenvoudig te bedienen graafmachine.

Hulpstukken
Wielgraafmachines kunnen voor verschillende werkzaamheden ingezet worden door de voorzetstukken aan de graafarm te verwisselen. Een snelkoppeling zorgt voor het eenvoudig monteren van dit soort hulpstukken. Voorbeelden van verwisselbare voorzetstukken zijn breekbakken voor sloopwerkzaamheden, schalengrijpers voor het oppakken en verplaatsen van puin, en sorteergrijpers voor sorteerklussen.

Een wielgraafmachine kan ook uitgerust worden met een kantelstuk. Hierdoor is het voorzetstuk aan de graafarm te kantelen en hoeft de machine zelf minder manoeuvres te maken om in de juiste positie te komen. Dit scheelt veel tijd en zorgt voor een hogere efficiëntie en productiviteit.

Stabiliteit
De wielgraafmachine is niet zo stabiel als de rupsgraafmachine, maar de stabiliteit kan wel vergroot worden door middel van een hydraulisch blad of hydraulische stempels. Deze toevoegingen verdelen het gewicht van de machine over een groter oppervlak en kunnen tegelijkertijd effectief worden ingezet om de ondergrond te egaliseren.

Werkzaamheden wielgraafmachines

Door de wendbaarheid van wielgraafmachines en de vele mogelijkheden wat betreft voorzetstukken is de machine voor uiteenlopende doeleinden geschikt. De wielgraafmachine wordt echter het meest gebruikt voor het graven van kuilen en greppels, het verzetten van materiaal en het egaliseren van terrein. Afhankelijk van de grootte van de machine, kan tot wel enkele meters diep gegraven worden. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de wiellader, een machine die ook voor het verplaatsen van grond gebruikt wordt, maar die niet diep kan graven.

Voor- en nadelen wielgraafmachines

Voordelen
 • geschikt om tot wel enkele meters diep te graven
 • zeer wendbaar en eenvoudig te gebruiken op terreinen met weinig bewegingsruimte
 • gemakkelijk op het terrein te verrijden, waardoor afgegraven grond direct verzet kan worden
 • eenvoudig te verplaatsen via de openbare weg
 • inzetbaar voor uiteenlopende werkzaamheden door middel van verschillende hulpstukken
Nadelen
 • minder stabiel dan rupsgraafmachines door luchtbanden

Wielgraafmachines van Aertssen Trading

Aertssen Trading is al meer dan vijftig jaar actief op de markt van bouwmachines en koopt en verkoopt state-of-the-art graafmachines van bekende merken als Caterpillar, Liebherr, Hitachi en Volvo. Kwaliteit en functionaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. De onderhoudsafdeling van Aertssen Trading zorgt ervoor dat alle aangeboden wielgraafmachines in optimale staat verkeren. Een machine van Aertssen Trading is daarom een waardevolle investering voor uw project.

Trefwoord: Wielgraafmachines

Metatitel: Wielgraafmachines te koop bij Aertssen Trading
Metaomschrijving: Wielgraafmachines van Caterpillar en Liebherr. Mobiele graafmachines voor graafwerkzaamheden en grondverzet. Optimaal onderhouden en van hoge kwaliteit.

Wielladers

Wielladers bieden talloze toepassingsmogelijkheden en zijn daardoor echte all-rounders op het gebied van bouwmachines. Door de grote laadbak zijn ze echter met name geschikt voor het in één keer verplaatsen van grote hoeveelheden zand of grond. Ze hebben een grote mobiliteit en wendbaarheid, maar kunnen in tegenstelling tot rupsgraafmachines of wielgraafmachines niet veel dieper graven dan het eigen wielniveau. De kracht van wielladers is het gemak waarmee de machines grond, puin of andere zaken verplaatsen. Ze worden daarom ook wel shovels of grondverzetmachines genoemd.


Specificaties wielladers

Het is niet verwonderlijk dat de all-rouder van de bouwmachines in allerlei uitvoeringen komt. Er bestaan al miniwielladers vanaf 1.300 kilo, geschikt voor lichte werkzaamheden. Maar voor het geval dat de werkzaamheden om grof geschut vragen, zijn er ook wielladers met een gewichtscapaciteit van wel meer dan 200 ton.

Hulpstukken
De meeste wielladers beschikken over een snelwissel of snelkoppeling. Dit stukje techniek maakt het mogelijk eenvoudig verschillende hulpstukken op de arm te monteren. De losse voorzetstukken dienen elk een eigen functie en zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Veelvoorkomende hulpstukken zijn: een puinbak voor het verplaatsen van puin, een veegbezem voor het reinigen van terrein, en palletvorken voor het optillen van pallets met vracht. De mogelijkheden zijn echter eindeloos. Zo zijn er ook stenenklemmen, hijsmasten, grondboren, maaimachines en voerdoseercontainers op een wiellader te monteren.

Knikbesturing
Op terreinen met weinig bewegingsruimte is een grote wendbaarheid van de wiellader een vereiste. Om in deze behoefte te voorzien hebben sommige wielladers knikbesturing. Door middel van een scharnierconstructie in het midden van de machine en zogenaamde cardanaandrijving zorgt knikbesturing ervoor dat wielladers een zeer kleine draaicirkel hebben. In combinatie met de relatief geringe breedte van wielladers, zorgt dit ervoor dat deze machines uitstekend inzetbaar zijn in kleine ruimtes. Kenmerkend voor wielladers met knikbesturing is dat ze even grote voor- en achterwielen hebben.

Werkzaamheden wielladers

Wielladers worden voor talloze werkzaamheden gebruikt, maar zijn met name geschikt voor materiaal- en grondverzet. De machines worden dan ook veel toegepast in de grond-, water- en wegenbouw. Hier zorgen ze voor het egaliseren van de ondergrond door uitgegraven grond te verplaatsen naar terrein dat opgehoogd dient te worden. Zo wordt de grond gereedgemaakt voor constructie. Wielladers vinden ook veelal toepassing bij bestratingswerkzaamheden en tuinaanleg, op overslagterreinen en in de agrarische sector.

Voor- en nadelen wielladers

Voordelen
 • bijzonder beschikt om grote hoeveelheden grond, zand, puin of materiaal te verplaatsen
 • zeer wendbaar (vooral met knikbesturing) en eenvoudig te verrijden op het werkterrein
 • inzetbaar voor uiteenlopende werkzaamheden door een groot aantal hulpstukken
 • eenvoudig te verplaatsen via de openbare weg
Nadelen
 • niet te gebruiken voor graafwerkzaamheden dieper dan het eigen wielniveau

Wielladers van Aertssen Trading

Aertssen Trading heeft jarenlange ervaring met allerlei soorten bouwmachines. Bij de aankoop en verkoop van wielladers staat kwaliteit en service voorop. Daarom bestaat het aanbod van Aertssen Trading enkel uit wielladers van gerenommeerde merken zoals Caterpillar, Doosan, Volvo en Ahlmann. Op die manier is de aankoop van een wiellader gegarandeerd een waardevolle investering. Informeer gerust naar de mogelijkheden van een wiellader voor uw bedrijf of project.

Trefwoord: Wielladers

Metatitel: Wielladers te koop bij Aertssen Trading
Metaomschrijving: State-of-the-art wielladers, grondverzetmachines en shovels voor efficiënt grondverzet en talloze andere toepassingen. Hoge kwaliteit en goed onderhouden.

Knikdumpers

Knikdumpers behoren tot de algemene categorie van dumpers en kiepwagens. Deze machines zijn essentieel voor het transporteren en — de naam zegt het al — dumpen van grond. Denk hierbij aan materialen als zand, aarde, grind en puin. De voertuigen kenmerken zich door een grote laadbak, die aan de hand van een hydraulisch systeem kan kiepen. De lading van de laadbak wordt zodoende snel en efficiënt gelost. Voor het laden van een dumper is een graafmachine of wiellader nodig. Een knikdumper is een onmisbaar hulpmiddel bij het grondverzet op, en transport tussen, verschillende bouwterreinen.


Specificaties knikdumpers

Dumpers en kiepwagens zijn vaak zelfrijdend, maar kunnen ook door een tractor worden voortgetrokken. Knikdumpers behoren tot het zelfrijdende type en danken hun naam aan het feit dat ze over een scharnierconstructie en cardanaandrijving beschikken.

Knikbesturing
De scharnierconstructie bevindt zich in het midden van het voertuig, tussen de cabine en de laadbak. In combinatie met cardanaandrijving zorgt dit zogenaamde knikdraaigewricht ervoor dat knikdumpers een zeer kleine draaicirkel hebben. Dit maakt de machine eenvoudig te besturen en praktisch inzetbaar op kleine bouwterreinen.

Knikdumper versus starre dumper
Met een knikdumper kunnen gemakkelijk werkzaamheden op oneffen terreinen, steile hellingen of gladde of zachte ondergronden worden uitgevoerd. In tegenstelling tot de starre dumper (zonder knikbesturing) kan de knikdumper echter maar relatief weinig gewicht transporteren. Een knikdumper kan hooguit 55 metrische ton vervoeren, terwijl een starre dumper tot wel 300 metrische ton aankan. De starre dumper is daarom vaak groter, minder stabiel en minder wendbaar. Ook kan de starre dumper vaak niet over de openbare weg rijden, maar moet de machine uit elkaar gehaald worden voor transport.

Werkzaamheden knikdumpers

De afmetingen, gewichtscapaciteit en andere specificaties van dumpers en kiepwagens zijn afhankelijk van het type werkzaamheden dat ermee moet worden uitgevoerd. De dumpers die moeten worden voortgetrokken worden bijvoorbeeld veelal in de landbouw gebruikt. Zelfrijdende dumpers, zoals de knikdumper, zijn ideaal voor de dagbouw van delfstoffen.

De meeste knikdumpers zijn relatief groot en zwaar. Ze zijn daardoor geschikt voor groot grondverzet op ruw terrein. Zowel in de bouw als bij de sloop komen knikdumpers goed van pas. Enerzijds kunnen ze gebruikt worden om stortmateriaal aan te voeren, anderzijds zijn ze geschikt om sloopmateriaal af te voeren. In de dagbouw van delfstoffen is de stabiliteit en wendbaarheid van de knikdumper onmisbaar.

Omdat knikdumpers op luchtbanden rijden, kunnen ze hun lading ook over de openbare weg vervoeren. Gezien de grootte van de machine en de relatief geringe snelheid waarmee gereden kan worden, is dit echter alleen geschikt voor transport over korte afstanden.

Voor- en nadelen knikdumpers

Voordelen
 • bijzonder geschikt voor het transporteren van grote hoeveelheden grond, zand, puin of ander materiaal
 • snel en efficiënt te lossen door een kiepsysteem
 • uitermate stabiel op gladde of zachte ondergronden, of steile hellingen
 • zeer wendbaar en eenvoudig te gebruiken op terreinen met weinig bewegingsruimte
 • gemakkelijk te verplaatsen via de openbare weg
Nadelen
 • beschikt over fors minder capaciteit dan de starre dumper
 • moet met behulp van een graafmachine of wiellader geladen worden

Knikdumpers van Aertssen Trading

Door decennialange ervaring met bouwmachines, heeft Aertssen Trading een uitgebreid aanbod knikdumpers weten samen te stellen. Het aanbod bestaat uit kwalitatief hoogstaande voertuigen van gerenommeerde merken zoals Volvo, Caterpillar en Komatsu. Op het gebied van knikdumpers is Volvo pionier en marktleider. Wat uw bouwproject ook vereist, bij Aertssen Trading vindt u een geschikte knikdumper.

Trefwoord: knikdumpers

Metatitel: Knikdumpers te koop bij Aertssen Trading
Metaomschrijving: Een kwalitatief hoogstaande knikdumper voor groot grondverzet koopt u bij Aertssen Trading. Zorgvuldig onderhouden en tegen een aantrekkelijke prijs.

Bulldozers

De term ‘bulldozer’ wordt vaak voor allerlei typen grondverzetmachines gebruikt. De bulldozer is echter in feite niets meer dan een tractor op rupsbanden die met behulp van een brede bak of groot blad aan de voorkant grond verschuift. De bulldozer wordt in het Nederlands dan ook wel een ‘grondschuiver’ genoemd. De bulldozer werkt vrijwel altijd samen met andere bouwmachines. Zo is een dumper noodzakelijk voor het storten (dumpen) van de grond die een bulldozer vervolgens kan verschuiven en verspreiden.


Specificaties bulldozers

Capaciteit
Bulldozers zijn er tussen de 7 en 40 ton, afhankelijk van het type werkzaamheden waar ze voor gebruikt worden. Voor het voortduwen van grondmateriaal is flink wat stuwkracht noodzakelijk. Daarom heeft een bulldozer een krachtige motor. Hiermee is de machine in staat grote hoeveelheden zand of ander materiaal over het grondoppervlak te verschuiven. De sterke motor helpt het voertuig ook over moeizaam begaanbare ondergronden te rijden.

Rupsbanden
De rupsen, die ook wel tracks worden genoemd, geven de bulldozer extra stabiliteit op drassige, zachte of oneffen terreinen. Ze zorgen er namelijk voor dat het gewicht van de bulldozer over een groot oppervlak verdeeld wordt, waardoor het voertuig minder snel wegzakt en meer grip op de ondergrond heeft. Des te breder de rupsen zijn, des te stabieler de bulldozer is. Een bulldozer met een grote gewichtscapaciteit heeft daarom brede rupsbanden nodig.

Shovel
Een variant op de klassieke bulldozer is de shovel. Een shovel is vaak een stuk kleiner dan een bulldozer en rijdt bovendien op luchtbanden. Het beschikt over een beweegbaar blad, waarmee materiaal ook opgetild kan worden. Shovels zijn daardoor geschikt voor kleine projecten, waarvoor de machine meerdere werkzaamheden kan uitvoeren.

Werkzaamheden bulldozers

Het verzetten en gelijkmatig verspreiden van zand of grond is vaak noodzakelijk bij projecten rondom infrastructuur, zoals in de wegenbouw, bij het graven van kanalen of het ophogen van dijken. Het blad van een bulldozer zorgt tijdens het voortduwen van materiaal tegelijkertijd voor een egalisatie van de ondergrond. Bulldozers zijn daarom uitermate geschikt voor het afvlakken van grote bouwterreinen. Je ziet ze ook veel aan het werk bij de preparatie van asfaltwegen of grote bouwprojecten als havens en vliegvelden. Bulldozers zijn eveneens effectief voor het schoonvegen van ondergronden, zoals wegen. Ook komen bulldozers goed van pas bij sloopwerkzaamheden.

Voor- en nadelen bulldozers

Voordelen
 • uitermate stabiel op onregelmatige of drassige ondergronden
 • biedt de mogelijkheid zeer efficiënt grote hoeveelheden grond, zand of ander materiaal gelijkmatig te verspreiden
 • geschikt om de ondergrond te egaliseren
Nadelen
 • moeilijk te verplaatsen via de openbare weg
 • afhankelijk van een dumper of andere machines voor het aanleveren van materiaal

Bulldozers van Aertssen Trading

Heeft u voor uw bouwproject een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige bulldozer nodig? Aertssen Trading biedt verschillende bulldozers te koop aan. Deze bulldozers zijn allemaal van bekende en goed aangeschreven merken, zoals Liebherr, Caterpillar en Komatsu. Door jarenlange ervaring op het gebied van bouwmachines kan Aertssen Trading u op de juiste manier ondersteunen en adviseren bij de aankoop van een bulldozer of andere grondverzetmachine.

Trefwoord: Bulldozers

Metatitel: Bulldozers te koop bij Aertssen Trading
Metaomschrijving: Hoogwaardige bulldozers, grondschuivers en andere grondverzetmachines voor het preparen en egaliseren van terrein. Betrouwbaar en aantrekkelijk geprijsd.

Graders

Een grader is een relatief groot voertuig met een langwerpig blad tussen de voor- en achterwielen. Graders vormen een verlengstuk van de bulldozer. Waar bulldozers grote hoeveelheden grond over een bouwterrein verschuiven, verspreiden en verdelen, zorgen graders voor het laatste stukje egalisatie. Ze zijn daarmee vooral geschikt voor het laatste precisiewerk, niet voor groot grondverzet.


Specificaties graders

Vrijwel alle graders hebben drie assen: Twee van die assen bevinden zich op het achterste gedeelte van het voertuig. Hierbovenop rusten de motor en de cabine. De derde as zit aan de voorkant van het voertuig. Tussen de assen bevindt zich het langwerpige blad waarmee de grond geëgaliseerd wordt. Dit blad kan met behulp van hydraulische cilinders verticaal in hoogte versteld worden. De hoogte van het blad is afhankelijk van de noodzakelijke werkhoogte.

Des te groter de grader en het blad, des te meer stuwkracht de machine nodig heeft. Graders zijn er met een vermogen van 125 tot wel 500 pk.

Werkzaamheden graders

Graders zijn essentieel voor het preparen van de onderlaag van allerlei soorten bouwprojecten. Denk hierbij vooral aan projecten die een glad oppervlak vereisen, zoals wegen en paden, spoorwerken, vliegvelden en golfbanen. De grader wordt daarom ook wel een ‘egaliseermachine’ of ‘wegnivelleermachine’ genoemd.

In Nederland is het overigens niet zo vaak noodzakelijk, maar graders functioneren ook effectief als sneeuwschuivers!

Voor- en nadelen graders

Voordelen
 • uitermate geschikt om zeer efficiënt grote hoeveelheden grond, zand of ander materiaal gelijkmatig te verspreiden
 • zorgt voor een optimale egalisatie van bouwterrein, beter dan een bulldozer dat kan
Nadelen
 • niet geschikt voor groot grondverzet of het transport van materiaal
 • afhankelijk van dumper of bulldozer voor het aanleveren en verspreiden van materiaal

Graders van Aertssen Trading

Aertssen Trading is al meer dan vijftig jaar actief in de bouw en heeft dan ook een grote hoeveelheid kennis van bouwmachines. De graders die Aertssen Trading te koop aanbiedt zijn van betrouwbare merken als Caterpillar, Komatsu, Volvo en Hitachi. Het aanbod bestaat altijd uit de nieuwste modellen, die bovendien met zorg zijn onderhouden. Zo weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

Trefwoord: Graders

Metatitel: Graders te koop bij Aertssen Trading
Metaomschrijving: Graders voor het optimaal egaliseren van het grondoppervlak voor wegenbouw, constructie en bouwprojecten. De nieuwste modellen van bekende merken.

Kranen en kraanwagens

Een kraan is een metalen toren met horizontale boom of giek, die door middel van kabels en katrollen in staat is goederen omhoog te hijsen en te verplaatsen. Vaak is een kraan een tijdelijke constructie die op een bouwterrein in elkaar wordt gezet en aan de grond bevestigd wordt. Er zijn echter ook verplaatsbare kranen op vrachtwagens (kraanwagens) of zelfs schepen (kraanschepen).


Typen kranen

Het type kraan hangt af van het soort bouwproject waar de kraan voor gebruikt wordt. Kranen zijn er in allerlei soorten en maten. Sommige kranen zijn mobiel en andere kranen zijn immobiel. De ene kraan is bovendien inklapbaar en bij verschillende, kortdurende projecten te gebruiken, terwijl de andere kraan specifiek als tijdelijke constructie bij langdurige projecten wordt opgebouwd.

Torenkraan
Het meest opvallende type kraan is ongetwijfeld de torenkraan, die ook wel bouwkraan of werfkraan genoemd wordt. Torenkranen lijken op hijskranen, maar zijn een stuk hoger. Ze kunnen tot wel honderd meter hoog zijn en zijn in staat veel gewicht te tillen. Voor de benodigde stabiliteit moeten torenkranen dan ook aan de grond bevestigd worden. De torenkraan heeft een haak die over de horizontale boom heen en weer kan bewegen. Ze worden veel gebruikt bij de bouw of sloop van gebouwen met veel verdiepingen.

Hijskraan
De hijskraan is vergelijkbaar met de torenkraan, maar is meestal een stuk kleiner. De hijskraan wordt eveneens aan de grond bevestigd en beschikt over een horizontale boom die in hoogte versteld kan worden. Aan de ene kant van deze boom bevindt zich een haak om goederen mee op te hijsen en aan de andere kant hangt een contragewicht. Hierdoor is de kraan in staat zware objecten te vertillen. Dit maakt de hijskraan ook geschikt voor laad- en loswerkzaamheden.

Telescoopkraan
De telescoopkraan is een voorbeeld van een mobiele kraan. Hij wordt op een vrachtwagen bevestigd en kan door een in- en uitschuifmechanisme ook door diezelfde vrachtwagen vervoerd worden. Sommige telescoopkranen zijn, wanneer volledig uitgeschoven, wel acht keer zo lang als de basiskoker. Een telescoopkraan heeft geen horizontale boom. In plaats daarvan kan de mast zelf omhoog en omlaag scharnieren. Met de haak aan het uiteinde van de mast kunnen goederen worden opgetild.

Autolaadkraan
De autolaadkraan is de meest flexibele kraan. Hij kan op een vrachtwagen worden gemonteerd om diezelfde vrachtwagen te laden en weer te lossen. Omdat de kraan over een uitschuifmechanisme en een knikarm beschikt, kan hij volledig worden opgevouwen en bij de lading van de vrachtwagen worden vervoerd.

Werkzaamheden kranen

Grote bouwprojecten
Door hun hoogte kunnen kranen voor specifieke toepassingen gebruikt worden. Zo zie je torenkranen vaak ingezet worden bij bouwprojecten met hoge gebouwen, zoals kantoorpanden of hotels. Hier kunnen ze ook overigens ook goed ingezet worden voor sloopwerkzaamheden. Telescoopkranen zijn door hun bescheiden formaat en mobiliteit juist geschikt voor kortetermijnprojecten in de bouw of sloop. Ook voor reddingsoperaties komen ze goed van pas, bijvoorbeeld wanneer een auto of boot uit het water getild moet worden.

Laden en lossen
Kranen worden ook in de transportsector gebruikt. Ze zijn uitermate geschikt voor laad- en losklussen, omdat ze grote en zware objecten kunnen optillen of juist laten zakken. Afhankelijk van de grootte van de lading worden hier hijskranen, telescoopkranen of autolaadkranen voor gebruikt.

Voor- en nadelen kranen

Voordelen
 • groot bereik door hoogte dan welke andere bouwmachine dan ook
 • in staat veel gewicht te tillen (grotere modellen)
 • zeer geschikt voor efficiënt laden en lossen (kleinere modellen)
Nadelen
 • zeer gevoelig voor wind, waardoor ze in het ergste geval kunnen omwaaien
 • tijdens de werkzaamheden niet verplaatsbaar, waardoor goederen alleen binnen het bereik van de kraan verplaatst kunnen worden
 • veelal aan de grond bevestigd en daardoor alleen geschikt voor langetermijnprojecten

Kranen van Aertssen Trading

Aertssen Trading biedt verschillende typen kranen en kraanwagens te koop aan. Deze machines zijn allemaal van gerenommeerde en betrouwbare merken, zoals Liebherr, Terex, Grove en Manitowoc. Omdat Aertssen Trading al meer dan vijftig jaar op de markt actief is, bent u verzekerd van een kraan van grote kwaliteit en functionaliteit. Zo levert uw investering een waardevolle bijdrage aan elk bouwproject.

Trefwoord: kranen

Metatitel: Kranen en kraanwagens te koop bij Aertssen Trading
Metaomschrijving: Kranen, hijskranen en kraanwagens voor constructie, bouw en transport. Allerlei modellen van bekende merken als Liebherr en Terex. Veilig en betrouwbaar.

TRANSPORT

In de bouw- en transportwereld moeten continu goederen, materialen en zelfs machines van A naar B vervoerd worden. Afhankelijk van het soort transport bestaan hier verschillende soorten vrachtvoertuigen voor, van bestelwagens tot trekkers met opleggers. Deze vrachtvoertuigen vormen een belangrijke schakel in elk logistiek proces.


Trekker en oplegger

De combinatie van trekker en oplegger is ongetwijfeld de bekendste configuratie van vrachtvoertuigen. Een trekker is een losse cabine op wielen waar een oplegger, trailer of aanhangwagen aan bevestigd kan worden. Het voordeel van deze configuratie is dat de trekker met allerlei verschillende opleggers gecombineerd kan worden. Het soort oplegger dat gebruikt wordt, is afhankelijk van het type lading.

De trekker kan zelfstandig, zonder oplegger, rijden. Hierdoor kunnen opleggers eventueel geladen en gelost worden zonder de aanwezigheid van de trekker of chauffeur. De chauffeur kan zodoende ergens een lading ophalen en transporteren, en de lading met oplegger en al op de bestemming achterlaten. Dit scheelt veel tijd in het transportproces.

De vrachtwagen is eveneens een trekker-opleggercombinatie, ook al is de oplegger in dit geval vaak permanent. Voor transport over lange afstanden worden de trekkers van vrachtwagens van slaapcabines voorzien.

Diepladers voor groot transport

Voor het exceptioneel vervoer van grote objecten die niet gedemonteerd kunnen worden, zoals sommige (onderdelen van) bouwmachines, wordt een specifiek type oplegger gebruikt: de dieplader. De dieplader is een open oplegger (zonder zijkanten of dak), waardoor hij alleen geschikt is voor ladingen die tegen weer en wind kunnen.

Dieplader
Diepladers zijn opleggers met verlaagde assen. Hierdoor ligt de dieplader heel dicht op het wegdek – soms op slechts vijftien centimeter afstand – waardoor een hogere lading meegenomen kan worden. Op een normale oplegger passen sommige ladingen niet onder bruggen of viaducten door, maar op een dieplader wel. Een dieplader kan daarentegen dan weer niet over drempels en heuvels gereden worden. Het is daarom van belang in de routeplanning rekening te houden met de zogenaamde bodemvrijheid (de afstand tussen de onderkant van de dieplader en het wegdek). Een trekker-diepladercombinatie kan maximaal 22 meter lang zijn en mag ladingen tot wel 50 ton vervoeren.

Semi-dieplader
Voor niet al te hoge, maar wel ondeelbare ladingen, wordt een semi-dieplader gebruikt. Deze oplegger heeft geen verlaagde assen en kan de lading dus wel over drempels en heuvels vervoeren. De capaciteit van een semi-dieplader is meestal kleiner dan die van een normale dieplader.

Vrachtvoertuigen van Aertssen Trading

Aertssen Trading is al meer dan een halve eeuw actief in de wereld van constructie en transport. Hier bent u daarom aan het goede adres voor het aanschaffen van een transportvoertuig dat bij uw wensen past. Het aanbod bestaat uit verschillende, optimaal onderhouden trekkers, opleggers en bestelwagens van betrouwbare merken als Mercedes-Benz, Faymonville, Gorica en Volvo. Aertssen Trading helpt u graag de juiste investering te doen.

Trefwoord: Vrachtvoertuigen

Metatitel: Vrachtvoertuigen te koop bij Aertssen Trading
Metaomschrijving: Vrachtvoertuigen, trekkers en opleggers, diepladers en semi-diepladers voor transport en logistiek. Nieuwe modellen, goed onderhouden en direct beschikbaar.

Afvalverwerkers

De industrie rondom afvalverwerking en recycling heeft een eigen categorie van afvalverwerkingsmachines tot haar beschikking. Deze afvalverwerkers zorgen voor het efficiënt en effectief sorteren, verkleinen of verpulveren van materiaal. Ze worden daarom ook wel bij ontginningswerkzaamheden en de dagbouw van delfstoffen gebruikt.


Typen afvalverwerkers

Afhankelijk van de werkzaamheden en de industrie, kunnen verschillende typen afvalverwerkers toegepast worden.

Overslagkraan
De overslagkraan is een meestal mobiel voertuig op lucht- of rupsbanden met een lange arm met scharnier in het midden. De machine heeft door de lange arm een groot bereik. Aan het einde van de arm zit meestal een grijper om goederen te sorteren, te stapelen en te verplaatsen. Ook is de kraan effectief toepasbaar voor laad- en loswerkzaamheden. Overslagkranen worden meestal gebruikt in recyclingcentra en overslagstations, maar ook in de landschapsarchitectuur of bij havenwerkzaamheden.

Mobiele zeefmachine
Zeefmachines zijn vaak grote machines op lucht- of rupsbanden die over zogenaamde zeefdekken of zeefpanelen beschikken. Deze zeefdekken hebben een bepaalde fractiegrootte, waarmee de zeefmachine grote hoeveelheden materiaal kan zeven en voorsorteren. De mobiele zeefmachine wordt in de afvalverwerking, recycle-industrie en sloop toegepast voor het sorteren van afval, maar ook in de dagbouw van delfstoffen. Hier filtert de zeefmachine grondstoffen uit de gedolven grond. Een zeefmachine op rupsbanden is uitermate geschikt voor deze industrie, aangezien de rupsbanden de machine effectief over ruw terrein kunnen rijden. De zeefpanelen kunnen indien nodig worden uitgerust met magneetbanden.

Afvalpers
Een afvalpers of balenpers perst grote hoeveelheden afval samen. Hierdoor kan afval compact opgeslagen worden of kunnen grotere hoeveelheden afval tegelijkertijd in containers vervoerd worden.

Vergruizer
Een vergruizer dient vaak dezelfde functie als de afvalpers, maar dan met materialen die zich niet samen laten persen, zoals steen. De vergruizer brengt grote stukken grond of steen, vaak aangevoerd door graafmachines of dumpers (link: https://www.aertssentrading.com/aertssentrading/bouw/knik-dumptrucks), terug tot gruis. Hierdoor is het gemakkelijker af te voeren of te transporteren. Een vergruizer kan ook voorafgaand aan het zeven gebruikt worden. Het materiaal wordt dan na vergruizing door een zeefmachine gesorteerd.

Afvalverwerkers van Aertssen Trading

Heeft u voor uw project of bedrijf een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige afvalverwerker nodig? Aertssen Trading beschikt over verschillende typen afvalverwerkers voor uiteenlopende werkzaamheden. Deze machines zijn allemaal van gerenommeerde en kwalitatief hoogstaande merken, zoals Caterpillar, McCloskey, Tana en Metso. Het aanbod is met zorg onderhouden en direct operationeel in te zetten. Zo kunt u direct met uw project aan de slag.

Trefwoord: afvalverwerkers

Metatitel: Afvalverwerkers te koop bij Aertssen Trading
Metaomschrijving: Afvalverwerkers van uitstekende kwaliteit voor afvalverwerking en sorteerklussen. Goed onderhouden overslagkranen, zeefmachines, afvalpersen en vergruizers.

Bestelwagens

In de logistiek zijn ze onmisbaar: bestelwagens. Van kleine busjes tot grotere bestelwagens, voor elke soort lading en elk soort transportbedrijf bestaat een geschikt transportvoertuig. Het voordeel van bestelwagens is bovendien dat je er geen speciaal rijbewijs voor nodig hebt. Iedereen met een standaard rijbewijs B mag namelijk een auto tot 3.500 kilo besturen.


Specificaties bestelwagens

Een bestelwagen is een gesloten transportvoertuig, geschikt voor het afgeschermd vervoeren van kleine ladingen. De kleine varianten zijn gebouwd op een aangepast chassis van een personenauto. De grotere varianten hebben een modulair chassis. Hiermee zijn verschillende lengtes, hoogtes en opbouwen mogelijk. Tussen de bestelwagen en de vrachtwagen zit tot slot nog de bakwagen. Dit is een lichte vrachtwagen met cabine en laadgedeelte op één chassis.

Werkzaamheden bestelwagens

Bestelwagens en bakwagens kunnen uitstekend gebruikt worden voor het vervoer van kleine of deelbare ladingen. Omdat er geen speciaal groot rijbewijs voor nodig is, kunnen bestelwagens bovendien eenvoudig bestuurd worden door iedereen die over een standaard rijbewijs B beschikt. Dit maakt ze aantrekkelijke transportvoertuig voor bedrijven in de sector logistiek en transport, maar ook ver daarbuiten.

Voor- en nadelen bestelwagens

Voordelen
 • ideaal voor het afgeschermd vervoeren van kleine ladingen
 • eenvoudig te besturen door iedereen met een standaard rijbewijs B
 • geschikt voor transport over alle openbare wegen
Nadelen
 • niet geschikt voor grote objecten of zeer zware ladingen

Bestelwagens bij Aertssen Trading

Vervoert uw bedrijf regelmatig kleine ladingen? Dan beschikt u ongetwijfeld over een aantal bestel- of bakwagens, of overweegt u een dergelijk voertuig aan te kopen. Aertssen Trading heeft jarenlange ervaring binnen de logistiek en weet daarom goed welk type voertuig bij u en uw werkzaamheden past. Het aanbod bestaat uit moderne, goed onderhouden bestelwagens van bekende merken als Mercedes-Benz en MAN. Hiermee doet u de juiste investering voor uw bedrijf.

Trefwoord: bestelwagens

Metatitel: Bestelwagens te koop bij Aertssen Trading
Metaomschrijving: Bestelwagens en bakwagens voor transport en logistiek. Kwalitatief hoogstaande, moderne en goed onderhouden transportwagens tegen een aantrekkelijke prijs.

TWEEDEHANDS onderdelen

Bouwmachines doen zwaar werk en dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Het is daarom van belang de machines optimaal te onderhouden en indien nodig onderdelen te vervangen. Onderdelen die relatief snel slijten zijn in veel gevallen te repareren of te vervangen. Aertssen Trading beschikt over een grote vloot van uiteenlopende bouwmachines en een eigen onderhoudsafdeling. U kunt daarom te allen tijde bij Aertssen Trading terecht voor onderhoud en reserveonderdelen.


Reserveonderdelen

Regelmatig beschikt Aertssen Trading over verschillende reserveonderdelen voor bijvoorbeeld rupsgraafmachines, wielgraafmachines, wielladers, dumpers of bulldozers. Denk hierbij aan bomen, gieken of bakken, maar ook motoronderdelen en elektronica. Deze reserveonderdelen komen van pas als uw machine gerepareerd moet worden of wanneer u uit voorzorg graag een bepaald onderdeel op voorraad heeft.

Services van Aertssen Trading

Bent u zelf niet in staat onderhoud of reparaties aan uw machines uit te voeren? Besteed dit dan uit. De onderhoudsafdeling van Aertssen Trading biedt een aantal verschillende services, zoals het inspecteren van machines, het uitvoeren van reparaties, het vervangen van onderdelen en het installeren van elektronica. Ook is het mogelijk de configuratie van machines te laten wijzigen of machines geheel uit elkaar te laten halen. Tot slot zorgt Aertssen Trading voor schoonmaakwerkzaamheden, bespuiting en/of belettering van voertuigen en machines.

Door meer dan vijftig jaar ervaring in de bouwsector is de onderhoudsafdeling van Aertssen Trading in staat met grote expertise te werk te gaan. Hiervoor gekwalificeerd personeel voert alle onderhoudswerkzaamheden op nauwkeurige wijze uit, hierbij gebruikmakend van de nieuwste apparatuur en technieken. Uw machine is bij Aertssen Trading in goede handen.

Trefwoord: reserveonderdelen bouwmachines

Metatitel: Reserveonderdelen bouwmachines te koop bij Aertssen Trading
Metaomschrijving: Reserveonderdelen voor bouwmachines, zoals graafmachines, wielladers en dumpers. Vervang machineonderdelen of laat betrouwbaar onderhoud uitvoeren.

Overig

In de bouw, het transport en de logistiek wordt van uiteenlopende bouwmachines, voertuigen en andere hulpmiddelen gebruikgemaakt. Deze machines en voertuigen zijn in allerlei categorieën in te delen, bijvoorbeeld op basis van de sector waarin ze veel gebruikt worden of op basis van het type werkzaamheden dat ze verrichten. Zo zijn er bouwmachines specifiek voor grondverzet, bouw- of sloopwerkzaamheden, wegenbouw, waterwerken of afvalverwerking.

Sommige machines zijn zo specifiek dat ze een aparte categorie verdienen, zoals de knikdumper of de grader. Andere machines zijn er in vele soorten, maten en varianten, zoals kranen en afvalverwerkers. Verschillende merken produceren bovendien verschillende typen machines met individuele eigenschappen en toepassingen. Bekende fabrikanten van bouwmachines zijn Caterpillar, Hitachi, Liebherr en Volvo.

Bouwmachines van Aertssen Trading

Aertssen Trading is al meer dan aan halve eeuw actief in de bouw en is daarom expert op het gebied van bouwmachines en transportvoertuigen. Een breed aanbod van verschillende bouwmachines van hoge kwaliteit is hiervan het resultaat. Machines en voertuigen die niet onder een specifieke categorie thuis te brengen zijn, vindt u op deze pagina.

Overige services van Aertssen Trading

Of u nu geïnteresseerd bent in de aanschaf of de onderdelen van bouwmachines, bij Aertssen Trading bent u aan het juiste adres. Naast de verkoop van deze onderdelen voor bouwmachines en transportvoertuigen, en de machines zelf, staan wij u ook bij met de logistiek om uw machines of hulpstukken tot bij u te krijgen. De experts van Aertssen Trading gaan graag voor u aan de slag of voorzien u van advies. Zo investeert u in bouwmachines die een waardevolle bijdrage leveren aan uw bedrijf of project.

Trefwoord: bouwmachines

Metatitel: Bouwmachines te koop bij Aertssen Trading
Metaomschrijving: Bouwmachines en transportvoertuigen voor de bouw, het transport en de logistiek. Voor grondverzet, sloopwerkzaamheden, wegenbouw of afvalverwerking.

Mobilbagger

Schnelles und effizientes Graben und Erdbewegungen werden mit einem Radbagger ermöglicht. Radbagger unterscheiden sich von Raupenbaggern durch ihre Luftreifen. Hierdurch kann man sie viel einfacher bewegen und sind sie wendiger. Aus diesem Grund werden Radbagger auch mobile Bagger genannt.

Ein Radbagger kann über eine lange Dauer eine große Menge Erde ausheben. Die Mobilität der Maschine ermöglicht es zudem diese Bodenmengen schnell zu bewegen und abzutransportieren. Was der Radbagger an Mobilität gewinnt, verliert er jedoch an Stabilität. Diese Maschine ist daher weniger für instabilen oder sumpfigen Untergrund geeignet.

ANGABEN ÜBER DEN RADBAGGER

Obwohl Radbagger oft kleiner sind als Raupenbagger, gibt es Maschinen mit einem Gewicht von einer bis zu 90 Tonnen. Miniradbagger eignen sich für Präzisionsarbeiten auf kleinen Flächen mit wenig Bewegungsfreiheit. Gärtner und Unternehmen in der Landwirtschaft nutzen diesen einfach zu bedienenden Bagger häufig.

Aufsätze
Radbagger können für verschiedene Arbeiten verwendet werden, indem die Vorsatzteile am Baggerarm ausgetauscht werden. Eine Schnellkupplung ermöglicht die einfache Montage dieser Art von Aufsätzen. Zu den austauschbaren Aufsätzen gehören Abrissschaufeln für Abrissarbeiten, Schalengreifer zum Aufnehmen und Bewegen von Abfällen sowie Sortiergreifer für Sortierarbeiten.

Ein Radbagger kann auch mit einem Kippstück ausgestattet werden. Dadurch kann das Vorsatzteil gekippt werden und die Maschine selbst muss weniger Manöver ausführen, um in die richtige Position zu gelangen. Dies spart viel Zeit und sorgt für höhere Effizienz und Produktivität.

Stabilität
Der Radbagger ist nicht so stabil wie der Raupenbagger, aber die Stabilität kann durch Verwendung eines Hydraulikblatts oder eines Hydraulikauslegers erhöht werden. Diese Zusätze verteilen das Gewicht der Maschine auf eine größere Oberfläche und können gleichzeitig effektiv zum Nivellieren der Oberfläche verwendet werden.

BAUARBEITEN MIT DEM RADBAGGER

Aufgrund der Manövrierfähigkeit von Radbaggern und der vielen Möglichkeiten Vorsatzteile anzubringen ist die Maschine für verschiedene Zwecke geeignet. Der Radbagger wird jedoch am häufigsten zum Graben von Gruben und Gräben, zum Bewegen von Material und zum Nivellieren von Gelände verwendet. Je nach Größe der Maschine ist es möglich, bis zu einige Meter tief zu graben. Dies ist ein großer Vorteil gegenüber dem Radlader, einer Maschine, die auch zum Bewegen von Boden verwendet wird, aber nicht tief graben kann.

VOR- UND NACHTEILE VON RADBAGGERN

Vorteile
 • Geeignet um bis zu mehrere Meter tief zu graben
 • Sehr wendig und einfach auf Geländer mit wenig Bewegungsspielraum zu verwenden
 • leicht auf dem Gelände zu bewegen, sodass ausgehobener Boden sofort bewegt werden kann
 • leicht auf öffentlichen Straßen zu bewegen
 • kann mit verschiedenen Aufsätzen für verschiedenste Aktivitäten verwendet werden
Nachteile
 • weniger stabil als Raupenbagger durch Luftreifen

RADBAGGER VON AERTSSEN TRADING

Aertssen Trading ist seit mehr als fünfzig Jahren auf dem Baumaschinenmarkt tätig und kauft und verkauft state-of-the-art Bagger von bekannten Marken wie Caterpillar, Liebherr, Hitachi und Volvo. Qualität und Funktionalität sind dabei für uns von größter Bedeutung. Die Wartungsabteilung von Aertssen Trading stellt sicher, dass sich alle angebotenen Radbagger in einem optimalen Zustand befinden. Eine Maschine von Aertssen Trading ist daher eine wertvolle Investition für Ihr Projekt.

Stichwort: Radbagger

Metatitel: Radbagger kaufen bei Aertssen Trading
Metabeschreibung: Radbagger von Caterpillar und Liebherr. Mobile Bagger für Ausgrabungen und Erdbewegungen. Optimale Wartung und hohe Qualität.

Radlader

Radlader bieten unzählige Anwendungsmöglichkeiten und sind daher echte Allrounder unter den Baumaschinen. Aufgrund der großen Ladefläche eignen sie sich besonders zum Bewegen großer Mengen Sand oder Erde in einem Mal. Sie sind sehr beweglich und wendig, aber im Gegensatz zu Raupenbaggern oder Radbaggern können sie nicht viel tiefer baggern als ihr eigenes Radniveau. Die Kraft von Radladern liegt in der Leichtigkeit, mit der die Maschinen Erde, Schutt oder andere Sachen bewegen. Sie werden daher auch Shovels oder Erdbewegungsmaschinen genannt.


ANGABEN ÜBER DEN RADLADER

Es ist nicht verwunderlich, dass der Allrounder unter den Baumaschinen in allen möglichen Ausführungen erhältlich ist. Es gibt bereits Mini-Radlader ab 1.300 Kilo, die für leichte Arbeiten geeignet sind. Aber für den Fall, dass die Arbeit schwere Geschosse erfordert gibt es auch Radlader mit einer Gewichtskapazität von mehr als 200 Tonnen.

Aufsätze
Die meisten Radlader verfügen über eine Schnellkupplung oder einen Schnellwechsler. Diese Technologie erleichtert die Montage verschiedener Aufsätze am Arm. Die einzelnen Vorsatzteile haben jeweils eine eigene Funktion und eignen sich für unterschiedliche Zwecke. Zu den üblichen Aufsätzen gehören: ein Trümmereimer zum Bewegen von Trümmern, ein Kehrbesen zur Geländereinigung und Palettengabeln zum Heben von Paletten mit Fracht. Die Möglichkeiten sind jedoch endlos. Es gibt auch Steinklemmen, Hubmasten, Erdbohrer, Mäher und Futterdosierbehälter, die an einem Radlader montiert werden können.

Knicklenkung
Auf Geländer mit wenig Bewegungsspielraum ist eine hohe Manövrierfähigkeit des Radladers erforderlich. Um diesen Bedarf zu decken, verfügen einige Radlader über eine Knicklenkung. Durch eine Scharnierkonstruktion in der Mitte der Maschine und einen sogenannten Kardanantrieb sorgt die Knicklenkung dafür, dass Radlader einen sehr kleinen Wendekreis haben. In Kombination mit der relativ geringen Breite der Radlader sind diese Maschinen ideal für den Einsatz auf kleinem Raum geeignet. Charakteristisch für Radlader mit Knicklenkung ist, dass sie gleichgroße Vorder- und Hinterräder haben.

BAUARBEITEN MIT RADLADERN

Radlader werden für unzählige Arbeiten eingesetzt, eignen sich aber besonders für Material- und Erdbewegungen. Die Maschinen sind daher im Boden-, Wasser- und Straßenbau weit verbreitet. Hier sorgen sie für die Nivellierung des Untergrunds, indem sie den ausgehobenen Boden auf ein Gelände bringen, das angehoben werden soll. So wird der Boden für den Bau bereitgemacht.

Radlader werden auch häufig bei Pflasterarbeiten und Landschaftsarbeiten, in Umschlagbereichen und im Agrarsektor eingesetzt.

VOR- UND NACHTEILE VON RADLADERN

Vorteile
 • Besonders geeignet zum Bewegen großer Mengen Erde, Sand, Schutt oder Material
 • sehr wendig (besonders mit Knicklenkung) und leicht auf der Baustelle zu bewegen
 • kann aufgrund einer großen Anzahl von Aufsätzen für eine Vielzahl von Arbeiten verwendet werden
 • leicht auf öffentlichen Straßen zu bewegen
Nachteile
 • Nicht für Aushubarbeiten verwendbar, die tiefer als das eigene Radniveau liegen

RADLADER VON AERTSSEN TRADING

Aertssen Trading verfügt über langjährige Erfahrung mit allerlei Arten von Baumaschinen. Qualität und Service stehen beim Kauf und Verkauf von Radladern an erster Stelle. Deshalb besteht das Angebot von Aertssen Trading nur aus Radladern namhafter Marken wie Caterpillar, Doosan, Volvo und Ahlmann. Auf diese Weise ist der Kauf eines Radladers garantiert eine lohnende Investition. Fragen Sie einfach nach den Möglichkeiten eines Radladers für Ihr Unternehmen oder Projekt.

Stichwort: Radlader

Metatitel: Radlader kaufen bei Aertssen Trading
Metaomschrijving: State-of-the-Art Radlader, Erdbewegungsmaschinen und Shovels für effiziente Erdbewegung und unzählige andere Anwendungsmöglichkeiten. Hohe Qualität und gut gewartet.

DUMPER KNICKGELENK

Knickgelenkte Muldenlader gehören zur allgemeinen Kategorie der Muldenkipper und Kippwagen. Diese Maschinen sind unerlässlich für den Transport und - wie der Name schon vermuten lässt - für das Abladen von Erde. Denken Sie an Materialien wie Sand, Erde, Kies und Schutt. Die Fahrzeuge zeichnen sich durch eine große Ladefläche aus, die über ein Hydrauliksystem kippen kann. Die Ladung der Ladefläche wird daher schnell und effizient entladen. Zum Beladen eines Muldenkippers ist ein Bagger oder Radlader erforderlich. Ein knickgelenkter Muldenlader ist ein unverzichtbares Werkzeug für Erdbewegung auf und den Transport zwischen verschiedenen Baustellen.


ANGABEN ÜBER KNICKGELENKTE MULDENKIPPER

Muldenkipper und Kippwagen sind oft selbstfahrend, können aber auch von einem Traktor gezogen werden. Knickgelenkte Muldenlader sind vom selbstfahrenden Typ und verdanken ihren Namen der Tatsache, dass sie eine Scharnierkonstruktion und einen Kardanantrieb haben.

Knicklenkung
Die Scharnierkonstruktion befindet sich in der Fahrzeugmitte zwischen Kabine und Ladefläche. In Kombination mit dem Kardantrieb sorgt dieses sogenannte Knickdrehgelenk dafür, dass knickgelenkte Muldenlader einen sehr kleinen Wendekreis haben. Dies macht die Maschine einfach zu lenken und praktisch für den Einsatz auf kleinen Baustellen.

Knickgelenkter Muldenlader versus starrer Muldenlader
Mit einem knickgelenkten Muldenlader können Arbeiten auf unebenem Gelände, steilen Hängen oder glattem oder weichem Untergrund problemlos ausgeführt werden. Im Gegensatz zum starren Muldenlader (ohne Knicklenkung) kann der knickgelenkte Muldenlader jedoch nur relativ wenig Gewicht transportieren. Ein knickgelenkter Muldenlader kann höchstens 55 Tonnen transportieren, während ein starrer Muldenlader bis zu 300 Tonnen aufnehmen kann. Der starre Muldenlader ist daher oft größer, weniger stabil und weniger wendig. Zudem kann der starre Muldenlader oft nicht auf öffentlichen Straßen fahren und muss die Maschine für den Transport auseinander genommen werden.

BAUARBEITEN MIT DEM KNICKGELENKTEN MULDENLADER

Die Abmessungen, die Gewichtskapazität und andere Werte von Muldenkippern und Kippwagen hängen von der Art der mit ihnen auszuführenden Arbeiten ab. Die Muldenkipper, die gezogen werden müssen, werden beispielsweise häufig in der Landwirtschaft eingesetzt. Selbstfahrende Muldenkipper wie der knickgelenkte Muldenlader sind ideal für den Tagebau von Bodenschätzen.

Die meisten knickgelenkten Muldenlader sind relativ groß und schwer. Sie eignen sich daher für große Erdbewegungen in unebenem Gelände. Knickgelenkte Muldenlader sind sowohl im Bau als auch bei Abrissarbeiten nützlich. Zum einen können sie zur Anlieferung von Schüttgut verwendet werden, zum anderen eignen sie sich zur Abfuhr von Abbruchmaterial. Im Tagebau ist die Stabilität und Manövrierfähigkeit des knickgelenkten Muldenkippers unverzichtbar.

Da knickgelenkte Muldenkipper mit Luftreifen fahren, können sie ihre Fracht auch auf öffentlichen Straßen transportieren. Aufgrund der Größe der Maschine und der relativ langsamen Geschwindigkeit, mit der sie gefahren werden kann, ist sie jedoch nur für den Transport über kurze Strecken geeignet.

VOR- UND NACHTEILE VON KNICKGELENKTEN MULDENKIPPERN

Vorteile
 • Besonders geeignet für den Transport großer Mengen Erde, Sand, Schutt oder anderem Material
 • schnelles und effizientes Entladen durch ein Kippsystem
 • extrem stabil auf glatten oder weichen Untergründen oder steilen Hängen
 • Sehr wendig und einfach in Bereichen mit wenig Bewegungsspielraum zu verwenden
 • leicht über öffentlichen Straßen zu bewegen
Nachteile
 • hat erheblich weniger Kapazität als der starre Muldenkipper
 • muss mit einem Bagger oder Radlader beladen werden

KNICKGELENKTE MULDENKIPPER VON AERTSSEN TRADING

Dank jahrzehntelanger Erfahrung mit Baumaschinen konnte Aertssen Trading ein umfangreiches Sortiment an knickgelenkten Muldenladern zusammenstellen. Das Sortiment umfasst hochwertige Fahrzeuge namhafter Marken wie Volvo, Caterpillar und Komatsu. Volvo ist ein Pionier und Marktführer bei knickgelenkten Muldenladern. Was auch immer Ihr Bauprojekt erfordert, bei Aertssen Trading finden Sie einen geeigneten knickgelenkten Muldenlader.

Stichwort: Knickgelenkte Muldenlader

Metatitel: Knickgelenkte Muldenlader kaufen bei Aertssen Trading
Metabeschreibung: Einen hochwertigen knickgelenkten Muldenlader für große Erdbewegungen kaufen Sie bei Aertssen Trading. Sorgfältig gewartet und zu einem attraktiven Preis.

PLANIERRAUPEN/BULLDOZER

Der Begriff "Bulldozer" wird häufig für allerlei Arten von Erdbewegungsmaschinen verwendet. Tatsächlich ist der Bulldozer jedoch nichts anderes als ein Traktor auf Raupenketten, der den Boden vorne mit einer breiten Schaufel oder einem großen Blatt verschiebt. Der Bulldozer wird auf Deutsch auch als "Schubraupe" bezeichnet. Der Bulldozer arbeitet fast immer mit anderen Baumaschinen zusammen. Zum Beispiel ist ein Muldenkipper erforderlich, um den Boden zu abzuladen (kippen), den ein Bulldozer dann verschieben und verbreiten kann.


ANGABEN ÜBER BULLDOZER

Kapazität
Bulldozer gibt es zwischen 7 und 40 Tonnen, abhängig von der Art der Arbeit, für die sie verwendet werden. Es ist viel Schubkraft erforderlich, um das Bodenmaterial vorwärts zu schieben. Daher hat eine Planierraupe einen starken Motor. Dadurch kann die Maschine große Mengen Sand oder anderes Material über die Bodenoberfläche verschieben. Der starke Motor hilft dem Fahrzeug auch, über schwierigen Untergrund zu fahren.

Raupenketten
Die Ketten, auch tracks genannt, verleihen dem Bulldozer zusätzliche Stabilität auf sumpfigem, weichem oder unebenem Gelände. Sie sorgen nämlich dafür, dass das Gewicht des Bulldozers großflächig verteilt wird, sodass das Fahrzeug weniger schnell sinkt und mehr Bodenhaftung hat. Je breiter die Ketten, desto stabiler ist der Bulldozer. Ein Bulldozer mit einer hohen Gewichtskapazität benötigt daher breite Raupenketten.

Shovel
Eine Variante des klassischen Bulldozers ist die „Shovel“. Eine Shovel ist oft um einiges kleiner als ein Bulldozer und fährt außerdem auf Luftreifen. Sie hat ein bewegliches Blatt, mit dem auch Material angehoben werden kann. Shovels eignen sich daher für kleine Projekte, bei denen die Maschine mehrere Aufgaben erfüllen kann.

BAUARBEITEN MIT DEM BULLDOZER

Bei Infrastrukturprojekten wie dem Straßenbau, dem Graben von Kanälen oder dem Anheben von Deichen ist es häufig erforderlich, Sand oder Boden gleichmäßig zu bewegen und zu verteilen. Das Blatt eines Bulldozers sorgt, während des Vorwärtsschiebens des Materials, für eine Nivellierung des Untergrunds. Bulldozer sind daher ideal zum Abflachen großer Bauflächen. Man findet sie auch bei Anlegearbeiten von Asphaltstraßen oder bei großen Bauprojekten wie Häfen und Flughäfen. Bulldozer eignen sich auch zum Kehren von Oberflächen wie Straßen. Bulldozer sind auch nützlich bei Abrissarbeiten.

VOR- UND NACHTEILE VON BULLDOZERN

Vorteile
 • extrem stabil auf unregelmäßigem oder sumpfigem Untergrund
 • bietet die Möglichkeit große Mengen Erde, Sand oder anderes Material sehr effizient zu verteilen
 • zum Nivellieren des Untergrundes geeignet
Nadelen
 • über öffentlichen Straßen schwierig zu bewegen
 • abhängig von einem Muldenkipper oder anderen Maschinen zur Materialanlieferung

BULLDOZER VON AERTSSEN TRADING

Benötigen Sie für Ihr Bauprojekt einen zuverlässigen und hochwertigen Bulldozer? Aertssen Trading bietet verschiedene Bulldozer zum Verkauf an. Diese Bulldozer stammen alle von bekannten und angesehenen Marken wie Liebherr, Caterpillar und Komatsu. Dank jahrelanger Erfahrung beim Thema Baumaschinen kann Aertssen Trading Sie beim Kauf eines Bulldozers oder einer anderen Erdbewegungsmaschine angemessen unterstützen und beraten.

Stichwort: Bulldozer

Metatitel: Bulldozer kaufen bei Aertssen Trading
Metabeschreibung: Hochwertige Bulldozer, Erdschieber und andere Erdbewegungsmaschinen zur Vorbereitung und Nivellierung von Gelände. Zuverlässig und preisgünstig.

GRADER

Ein Grader ist ein relativ großes Fahrzeug mit einem länglichen Blatt zwischen Vorder- und Hinterrädern. Grader sind eine Erweiterung des Bulldozers. Bulldozer verschieben und verteilen große Mengen Erde auf einer Baustelle, während sich die Grader um das letzte Bisschen Nivellierung kümmern. Sie eignen sich daher besonders für die letzten Präzisionsarbeiten, nicht für große Erdbewegungen.


ANGABEN ÜBER DEN GRADER

Fast alle Grader haben drei Achsen: Zwei dieser Achsen befinden sich im hinteren Teil des Fahrzeugs. Der Motor und die Kabine ruhen darauf. Die dritte Achse befindet sich an der Vorderseite des Fahrzeugs. Zwischen den Achsen befindet sich das längliche Blatt, mit dem der Boden geebnet wird. Dieses Blatt kann mit Hydraulikzylindern vertikal höhenverstellt werden. Die Höhe des Blatts hängt von der erforderlichen Arbeitshöhe ab.

Je größer der Grader und das Blatt sind, desto mehr Schubkraft benötigt die Maschine. Grader gibt es mit einer Leistung von 125 bis 500 PS.

BAUARBEITEN MIT DEM GRADER

Grader sind für die Vorbereitung der Unterlage von allerlei Arten von Bauprojekten unerlässlich. Denken Sie insbesondere an Projekte, die eine glatte Oberfläche erfordern, wie Straßen und Wege, Gleisarbeiten, Flughäfen und Golfplätze. Der Grader wird daher auch als "Planierer" oder "Straßenhobel" bezeichnet.

Besonders in Norddeutschland ist es zwar nicht so oft notwendig, aber Grader fungieren auch effektiv als Schneeschieber!

VOR- UND NACHTEILE VON GRADERN

Vorteile
 • äußerste geeignet zum gleichmäßigen Verteilen großer Mengen Erde, Sand oder anderen Materials
 • sorgt für eine optimale Nivellierung der Baustelle, besser als ein Bulldozer das kann
Nachteile
 • Nicht für große Erdbewegungen oder Materialtransporte geeignet
 • abhängig von Muldenkipper oder Bulldozer für die Lieferung und Verteilung von Material

GRADER VON AERTSSEN TRADING

Aertssen Trading ist schon seit mehr als fünfzig Jahren im Baugewerbe tätig und verfügt daher über umfangreiche Kenntnisse über Baumaschinen. Die Grader, die Aertssen Trading zum Verkauf anbietet, stammen von zuverlässigen Marken wie Caterpillar, Komatsu, Volvo und Hitachi. Das Angebot besteht immer aus den neuesten Modellen, die mit Sorgfalt gewartet worden sind. So können Sie sicher sein, dass Sie sich Qualität ins Haus holen.

Stichwort: Grader

Metatitel: Grader kaufen bei Aertssen Trading
Metabeschreibung: Grader zur optimalen Nivellierung der Bodenoberfläche für Straßenbau-, Konstruktions- und Bauprojekte. Die neuesten Modelle bekannter Marken.

KRÄNE UND KRANWAGEN

Ein Kran ist ein Metallturm mit einem horizontalen Arm oder Ausleger, der Güter mit Hilfe von Drahtseilen und einem Hebezeug anhebt und bewegen kann. Ein Kran ist oft eine temporäre Konstruktion, die auf einer Baustelle montiert und am Boden befestigt wird. Es gibt jedoch auch bewegliche Kräne auf Lastwagen (Kranwagen) oder sogar Schiffen (Kranschiffe).


KRANARTEN

Die Art des Krans hängt von der Art des Bauprojekts ab, für das der Kran verwendet wird. Kräne gibt es in allen Formen und Größen. Einige Kräne sind mobil und andere stationär. Manche Kräne sind auch faltbar und können für verschiedene kurzzeitige Projekte verwendet werden, während andere Kräne speziell als temporäre Konstruktion für langfristige Projekte aufgebaut werden.

Turmkran
Der auffälligste Krantyp ist zweifellos der Turmkran, der auch als Baukran oder Werftkran bezeichnet wird. Turmkräne sehen aus wie Hebekräne, sind aber viel höher. Sie können bis zu hundert Meter hoch sein und viel Gewicht heben. Turmkräne müssen daher für die erforderliche Stabilität am Boden befestigt werden. Der Turmkran hat einen Haken, der sich über den horizontalen Ausleger hin und her bewegen kann. Sie werden häufig beim Bau oder Abriss von mehrstöckigen Gebäuden eingesetzt.

Hisskran
Der Hisskran ähnelt dem Turmkran, ist aber normalerweise um einiges kleiner. Der Kran ist ebenfalls am Boden befestigt und verfügt über einen horizontalen Ausleger, der in der Höhe verstellt werden kann. Auf der einen Seite dieses Auslegers befindet sich ein Haken zum Heben von Gütern und auf der anderen Seite ein Gegengewicht. Dadurch kann der Kran schwere Gegenstände anheben. Dadurch eignet sich der Kran auch für Be- und Entladearbeiten.

Teleskopkran
Der Teleskopkran ist ein Beispiel für einen mobilen Kran. Er wird auf einem LKW montiert und kann von diesem LKM auch über einen Ein- und Ausfahrmechanismus transportiert werden. Einige Teleskopkrane sind, wenn sie vollständig ausgefahren sind, bis zu achtmal so lang wie das Grundrohr. Ein Teleskopkran hat keinen horizontalen Ausleger. Stattdessen kann der Mast selbst auf- und abschwenken. Mit dem Haken am Ende des Mastes können die Waren angehoben werden.

Fahrzeugkran
Der Fahrzeugkran ist der flexibelste Kran. Er kann auf einem LKW montiert werden, um denselben LKW zu be- und entladen. Da der Kran über einen Ausfahrmechanismus und einen Knickarm verfügt, kann er vollständig zusammengefaltet und mit dem LKW transportiert werden.

BAUARBEITEN MIT KRÄNEN

Große Bauprojekte
Krane können aufgrund ihrer Höhe für bestimmte Anwendungen eingesetzt werden. Beispielsweise werden Turmkräne häufig bei Bauprojekten mit hohen Gebäuden wie Bürogebäuden oder Hotels verwendet. Hier können sie zudem auch für Abrissarbeiten eingesetzt werden. Teleskopkräne eignen sich aufgrund ihrer geringen Größe und Mobilität für kurzzeitige Bau- oder Abrissprojekte. Sie sind auch sehr geeignet für Rettungsaktionen, zum Beispiel wenn ein Auto oder Boot aus dem Wasser gehoben werden muss.

Be- und Entladen
Kräne werden auch im Transportsektor eingesetzt. Sie eignen sich ideal für Be- und Entladearbeiten, da sie große und schwere Gegenstände anheben oder absenken können. Hierfür werden je nach Ladungsgröße Hisskräne, Teleskopkräne oder Fahrzeugkräne eingesetzt.

VORTEILE UND NACHTEILE VON KRÄNEN

Vorteile
 • Größere Reichweite aufgrund der Höhe als irgendeine anderen Baumaschine
 • in der Lage viel Gewicht zu heben (größere Modelle)
 • sehr geeignet zum effizienten Be- und Entladen (kleinere Modelle)
Nachteile
 • sehr windempfindlich, welcher sie im schlimmsten Fall umwehen kann
 • kann während der Arbeit nicht bewegt werden, sodass Waren nur innerhalb der Reichweite des Krans bewegt werden können
 • in der Regel am Boden befestigt und daher nur für langfristige Projekte geeignet

KRÄNE VON AERTSSEN TRADING

Aertssen Trading bietet verschiedene Arten von Kränen und Kranwagen zum Verkauf an. Diese Maschinen stammen alle von renommierten und zuverlässigen Marken wie Liebherr, Terex, Grove und Manitowoc. Da Aertssen Trading bereits seit mehr als fünfzig Jahren auf dem Markt ist, können Sie sicher sein, dass Sie einen Kran von hoher Qualität und Funktionalität bekommen. Auf diese Weise leistet Ihre Investition einen wertvollen Beitrag zu jedem Bauprojekt.

Stichwort: Kräne

Metatitel: Kräne und Kranwagen kaufen bei Aertssen Trading
Metabeschreibung: Kräne, Hisskräne und Kranwagen für Bau, Konstruktion und Transport. Allerlei Modelle bekannter Marken wie Liebherr und Terex. Sicher und zuverlässig.

TRANSPORT

Im Bau- und Transportgewerbe müssen Güter, Materialien und sogar Maschinen kontinuierlich von A nach B transportiert werden. Je nach Art des Transports gibt es hierfür unterschiedliche Arten von Frachtfahrzeugen, von Sprintern bis hin zu Sattelzügen mit Aufliegern. Diese Frachtfahrzeuge sind ein wichtiges Glied in jedem Logistikprozess.


SATTELZUG UND SATTELAUFLIEGER

Die Kombination von Sattelzug und Sattelauflieger ist zweifellos die bekannteste Lastkraftwagenzusammenstellung. Ein Sattelzug ist eine lose Kabine auf Rädern, an der ein Anhänger, Trailer oder Auflieger angebracht werden kann. Der Vorteil dieser Konfiguration ist, dass der Sattelzug mit allerlei verschiedenen Aufliegern kombiniert werden kann. Die Art des verwendeten Aufliegers hängt von der Art der Ladung ab.

Der Sattelzug kann unabhängig, ohne Auflieger, fahren. Dadurch können Auflieger, wenn nötig ohne Anwesenheit des Sattelzugs oder Fahrers be- und entladen werden. Der Fahrer kann so eine Ladung irgendwo abholen und transportieren und die Ladung mit Auflieger und allem Drum und Dran am Ziel stehenlassen. Dies spart viel Zeit beim Transport.

Der LKW ist auch eine Sattelzugkombination, auch wenn der Auflieger in diesem Fall häufig permanent befestigt ist. Für den Ferntransport sind LKWs mit Schlafkabinen ausgestattet.

TIEFLADER FÜR GROSSE TRANSPORTE

Für den außergewöhnlichen Transport großer Gegenstände, die nicht zerlegt werden können, wie z. B. einige (Teile von) Baumaschinen, wird ein bestimmter Aufliegertyp verwendet: der Tieflader. Der Tieflader ist ein offener Auflieger (ohne Seitenbegrenzungen oder Dach) und eignet sich daher nur für Lasten, die Wind und Wetter standhalten können.

Tieflader
Tieflader sind Sattelauflieger mit abgesenkten Achsen. Infolgedessen befindet sich der Tieflader sehr nahe an der Straßenoberfläche - manchmal nur fünfzehn Zentimeter entfernt, sodass eine höhere Last getragen werden kann.
Bei einem normalen Auflieger passen einige Lasten nicht unter Brücken oder Viadukte durch, aber auf einen Tieflader sehr wohl. Ein hingegen Tieflader kann nicht über Schwellen und Hügel gefahren werden. Es ist daher wichtig, bei der Routenplanung die sogenannte Bodenfreiheit (den Abstand zwischen dem Boden des Tiefladers und der Fahrbahnoberfläche) zu berücksichtigen. Eine Sattelzug-Tiefladerkombination kann bis zu 22 Meter lang sein und Lasten von bis zu 50 Tonnen transportieren.


Semitieflader
Ein Semitieflader wird für nicht allzu hohe, aber unzerlegbare Lasten eingesetzt. Dieser Auflieger hat keine abgesenkten Achsen und kann daher die Ladung über Schwellen und Hügel transportieren. Die Kapazität eines Semitiefladers ist normalerweise kleiner als die eines normalen Tiefladers.

FRACHTFAHRZEUGE VON AERTSSEN TRADING

Aertssen Trading ist bereits seit mehr als einem halben Jahrhundert im Bau und Transport tätig. Deshalb sind Sie hier an der richtigen Adresse, um ein Transportfahrzeug zu kaufen, das Ihren Anforderungen entspricht. Das Sortiment besteht aus verschiedenen, optimal gewarteten Sattelzügen, Aufliegern und Sprintern zuverlässiger Marken wie Mercedes-Benz, Faymonville, Gorica und Volvo. Aertssen Trading hilft Ihnen gerne dabei die richtige Investition zu tätigen.

Stichwort: Frachtfahrzeuge

Metatitel: Frachtfahrzeuge kaufen bei Aertssen Trading
Metabeschreibung: Frachtfahrzeuge, Sattelzüge und Auflieger, Tieflader und Semitieflader für Transport und Logistik. Neue Modelle, gut gewartet und sofort verfügbar.

MATERIALUMSCHLAG

Der Abfallverarbeitungs- und Recyclingindustrie steht eine eigene Kategorie von Abfallverarbeitungsmaschinen zur Verfügung. Diese Abfallverarbeiter gewährleisten das effiziente und effektive Sortieren, Zerhäckseln oder Pulverisieren von Material. Sie werden daher auch in der Urbarmachung und im Tagebau von Bodenschätzen eingesetzt.


ABFALLVERARBEITERARTEN

Je nach Arbeit und Branche können unterschiedliche Arten von Abfallverarbeitern eingesetzt werden.

Umschlagbagger
Der Umschlagbagger ist ein meist mobiles Fahrzeug auf Luft- oder Raupenketten mit einem langen Arm mit Scharnier in der Mitte. Die Maschine hat aufgrund des langen Arms eine große Reichweite. Am Ende des Arms befindet sich normalerweise ein Greifer, um Waren zu sortieren, zu stapeln und zu bewegen. Der Kran kann auch effektiv für Be- und Entladearbeiten eingesetzt werden. Umschlagbagger werden meist in Recyclingzentren und Umschlagstationen, aber auch im Landschaftsbau oder bei Hafenarbeiten eingesetzt.

Mobile Siebmaschine
Siebmaschinen sind häufig große Maschinen auf Luft- oder Raupenketten ausgestattet mit sogenannten Siebrosten oder Siebplatten. Diese Siebroste haben eine bestimmte Fraktionsgröße, mit der die Siebmaschine große Materialmengen sieben und vorsortieren kann. Die mobile Siebmaschine wird in der Abfallverarbeitung, in der Recyclingindustrie und beim Abriss zum Sortieren von Abfällen, aber auch beim Tagebau von Bodenschätzen eingesetzt. Hier filtert die Siebmaschine Rohstoffe aus dem abgebauten Boden. Eine Siebmaschine auf Raupenketten ist ideal für diese Branche, da die Raupenketten die Maschine effektiv über unwegsames Gelände fahren können. Die Siebplatten können bei Bedarf mit Magnetbändern ausgestattet werden.

Müllpresse
Eine Müll- oder Ballenpresse presst große Abfallmengen zusammen. Dadurch können Abfälle kompakt gelagert oder größere Abfallmengen auf einmal in Containern transportiert werden.

Pulverisierer
Ein Pulverisierer hat oft die gleiche Funktion wie die Müllpresse, jedoch mit Materialien, die nicht zusammengepresst werden können, wie z. B. Stein. Der Pulverisierer reduziert große Boden- oder Steinstücke, die häufig von Baggern oder Muldenkippern geliefert werden, zu Schotter. Dies erleichtert die Entsorgung oder den Transport. Ein Pulverisierer kann auch vor dem Sieben verwendet werden. Das Material wird dann nach dem Zerkleinern von einer Siebmaschine sortiert.

ABFALLVERARBEITER VON AERTSSEN TRADING

Benötigen Sie einen effizienten und hochwertigen Abfallverarbeiter für Ihr Projekt oder Unternehmen? Aertssen Trading verfügt über verschiedene Arten von Abfallverarbeitern für verschiedene Arbeiten. Diese Maschinen stammen alle von renommierten und hochwertigen Marken wie Caterpillar, McCloskey, Tana und Metso. Das Angebot wird sorgfältig gewartet und ist sofort einsatzbereit. Auf diese Weise können Sie sofort mit der Arbeit an Ihrem Projekt beginnen.

Stichwort: Abfallverarbeiter

Metatitel: Abfallverarbeiter kaufen bei Aertssen Trading
Metabeschreibung: Hochwertige Abfallverarbeiter für die Abfallverarbeitung und -sortierung. Gut gewartete Umschlagkräne, Siebmaschinen, Müllpressen und Pulverisierer.

TRANSPORTER

Sie sind in der Logistik unverzichtbar: Sprinter. Von kleinen Sprintern bis zu größeren Transportern gibt es für jede Art von Fracht und jede Art von Transportunternehmen ein geeignetes Transportfahrzeug. Der Vorteil von Sprintern ist auch, dass Sie keinen besonderen Führerschein benötigen. Jeder mit einem Standard-B-Führerschein darf nämlich ein Auto bis 3.500 Kilo fahren.


ANGABEN ÜBER SPRINTER

Ein Sprinter ist ein geschlossenes Transportfahrzeug, das für den abgeschirmten Transport kleiner Ladungen geeignet ist. Die kleineren Varianten bauen auf einem angepassten Fahrgestell eines Personenkraftwagens auf. Die größeren Varianten haben ein modulares Fahrgestell. Dies ermöglicht unterschiedliche Längen, Höhen und Aufbaue. Schließlich befindet sich noch der Kastenwagen zwischen dem Sprinter und dem Lastkraftwagen. Dies ist ein leichter LKW mit Kabine und Ladefläche auf einem Fahrgestell.

ARBEITEN MIT SPRINTERN

Sprinter und Kastenwagen sind ideal für den Transport kleiner oder teilbarer Lasten. Da kein besonderer großer Führerschein erforderlich ist, können Sprinter problemlos von jedem gefahren werden, der einen Standard-B-Führerschein besitzt. Dies macht sie zu einem attraktiven Transportmittel für Unternehmen der Logistik- und Transportbranche, aber auch weit darüber hinaus.

VOR- UND NACHTEILE VON SPRINTERN

Vorteile
 • Ideal für den abgeschirmten Transport kleiner Ladungen
 • leicht zu fahren von Personen mit einem normalen B-Führerschein
 • für den Transport auf allen öffentlichen Straßen geeignet
Nachteile
 • Nicht für große Gegenstände oder sehr schwere Lasten geeignet

SPRINTER VON AERTSSEN TRADING

Transportiert Ihr Unternehmen regelmäßig kleine Lasten? Dann haben Sie zweifellos eine Reihe von Lieferwagen oder Kastenwagen oder erwägen den Kauf eines solchen Fahrzeugs. Aertssen Trading verfügt über langjährige Erfahrung in der Logistik und weiß daher genau, welcher Fahrzeugtyp zu Ihnen und Ihrer Arbeit passt. Das Sortiment besteht aus modernen, gewarteten Sprintern bekannter Marken wie Mercedes-Benz und MAN. So tätigen Sie die richtige Investition für Ihr Unternehmen.

Stichwort: Sprinter

Metatitel: Sprinter kaufen bei Aertssen Trading
Metabeschreibung:Sprinter und Kastenwagen für Transport und Logistik. Hochwertige, moderne und gut gewartete Sprinter zu einem attraktiven Preis.

ERSATZTEILE

Baumaschinen leisten schwere Arbeit und das läuft nicht immer ganz reibungslos ab. Es ist daher wichtig, die Maschinen optimal zu warten und gegebenenfalls Teile auszutauschen. Teile, die sich relativ schnell abnutzen, können in vielen Fällen repariert oder ersetzt werden. Aertssen Trading verfügt über eine große Flotte verschiedener Baumaschinen und eine eigene Wartungsabteilung. Sie können sich daher jederzeit für Wartungs- und Ersatzteile an Aertssen Trading wenden.


ERSATZTEILE

Aertssen Trading bietet regelmäßig verschiedene Ersatzteile für beispielsweise Raupenbagger, Radbagger, Radlader, Muldenkipper oder Bulldozer an. Dies können Arme, Ausleger oder Schaufeln sein, aber auch an Motorteile und Elektronik. Diese Ersatzteile sind nützlich, wenn Ihre Maschine repariert werden muss oder wenn Sie vorsichtshalber ein bestimmtes Teil auf Lager haben möchten.

SERVICE VON AERTSSEN TRADING

Sind Sie selbst nicht in der Lage Wartungs- oder Reparaturarbeiten an Ihren Maschinen durchzuführen? Dann lagern Sie dies aus. Die Wartungsabteilung von Aertssen Trading bietet eine Reihe verschiedener Service an, z. B. Inspektion von Maschinen, Durchführung von Reparaturen, Austausch von Teilen und Installation von Elektronik. Es ist auch möglich, die Konfiguration von Maschinen ändern zu lassen oder Maschinen komplett zerlegen zu lassen. Außerdem kümmert sich Aertssen Trading um Reinigungsarbeiten, Sprühen und / oder Beschriften von Fahrzeugen und Maschinen.

Dank mehr als fünfzig Jahren Erfahrung im Bausektor kann die Wartungsabteilung von Aertssen Trading mit großer Expertise zu Werk gehen. Qualifiziertes Personal führt alle Wartungsarbeiten mit den neuesten Geräten und Techniken sorgfältig durch. Ihre Maschine ist bei Aertssen Trading in guten Händen.

Stichwort: Baumaschinenersatzteile

Metatitel: Reserveonderdelen bouwmachines te koop bij Aertssen Trading
Metabeschreibung: Ersatzteile für Baumaschinen wie Bagger, Radlader und Muldenkipper. Maschinenteile austauschen oder zuverlässige Wartungsarbeiten durchführen lassen.

SONSTIGES

Eine breite Palette von Baumaschinen, Fahrzeugen und anderen Hilfsmitteln wird im Bau, Transport und der Logistik eingesetzt. Diese Maschinen und Fahrzeuge können in allerlei Kategorien unterteilt werden, beispielsweise anhand des Sektors, in dem sie häufig eingesetzt werden oder anhand der Art der von ihnen ausgeführten Arbeiten. Es gibt Baumaschinen speziell für Erdbewegungs-, Bau- oder Abrissarbeiten, Straßenbau, Wasserarbeiten oder Abfallverarbeitung.

Einige Maschinen sind so spezifisch, dass sie eine separate Kategorie verdienen, z. B. der Knickgelenkte Muldenkipper oder der Grader. Andere Maschinen gibt es in vielen Formen, Größen und Varianten, wie Kräne und Abfallverarbeiter. Darüber hinaus produzieren verschiedene Marken unterschiedliche Maschinentypen mit individuellen Eigenschaften und Anwendungsmöglichkeiten. Bekannte Hersteller von Baumaschinen sind Caterpillar, Hitachi, Liebherr und Volvo.

BAUMASCHINEN VON AERTSSEN TRADING

Aertssen Trading ist seit mehr als einem halben Jahrhundert im Baugewerbe tätig und daher ein Experte für Baumaschinen und Transportfahrzeuge. Das Ergebnis ist eine breite Palette verschiedener hochwertiger Baumaschinen. Auf dieser Seite finden Sie Maschinen und Fahrzeuge, die nicht in eine bestimmten Kategorie eingeordnet werden können.

WEITERER SERVICE VON AERTSSEN TRADING

Egal, ob Sie sich für die Anschaffung oder für Teile von Baumaschinen interessieren, bei Aertssen Trading sind Sie an der richtigen Adresse. Neben dem Verkauf dieser Teile für Baumaschinen und Transportfahrzeuge sowie der Maschinen selbst, unterstützen wir Sie auch bei der Logistik, um Ihre Maschinen oder Zubehörteile zu Ihnen zu bringen. Die Experten von Aertssen Trading legen sich für Sie ins Zeug oder beraten Sie gerne. So investieren Sie in Baumaschinen, die einen wertvollen Beitrag für Ihr Unternehmen oder Projekt leisten.

Stichwort: Baumaschinen

Metatitel: Baumaschinen kaufen bei Aertssen Trading
Metabeschreibung: Baumaschinen und Transportfahrzeuge für Bau, Transport und Logistik. Für Erdbewegungen, Abrissarbeiten, Straßenbau oder Abfallverarbeitung.

Pelles sur chenilles

Pour les travaux d'excavation intensifs sur des surfaces instables, les pelles sur chenilles sont la solution. Une pelleteuse à chenilles est une pelle qui reste extrêmement stable dans une grande variété de conditions grâce aux chenilles. Cette machine n'a aucune difficulté avec les zones difficiles d'accès, les surfaces irrégulières ou les environnements marécageux. Les pelles sur chenilles non seulement passent facilement sur les bosses et les nids de poule, mais elles nivellent aussi le sol en même temps. Pendant les travaux d'excavation, la machine pellete le sol vers la cabine, ce qui lui donne une stabilité supplémentaire et l'empêche de tomber.


Spécifications des pelles sur chenilles

Capacité de poids
Les pelles sur chenilles sont de toutes formes et de toutes tailles. Ils commencent à une capacité de 1 tonne, mais peuvent peser jusqu'à 90 tonnes. Les modèles compacts de 1 ou 2,5 tonnes, également appelés mini-pelles sur chenilles, sont fonctionnels et accessibles pour de nombreuses entreprises ayant des objectifs différents. Par exemple, ils peuvent toujours être transportés avec une remorque, ce qui signifie que le transporteur n'a pas besoin d'un permis de conduire volumineux. Les grandes machines sont adaptées aux travaux de terrassement lourds et doivent être transportées de manière professionnelle.

Pneus de chenilles
Les chenilles, également appelées chenilles, sont de différentes largeurs. Le creusement intensif sur des surfaces instables nécessite une pelle sur chenilles d'une grande capacité de poids et de larges chenilles.

Pièces jointes
Sur de nombreuses pelles à chenilles, il est possible de fixer divers accessoires au bras de la pelle. Grâce à un raccord rapide, ces attaches sont faciles à changer. Cela permet d'effectuer différents travaux avec la même pelleteuse. Les pelles télescopiques ont également un bras extensible, ce qui rend cette variante adaptée au chargement de marchandises.

Pelle de démolition
La machine est-elle utilisée exclusivement pour la démolition ? Ensuite, on parle aussi d'une pelle de démolition ou d'un excavateur de démolition. Ces pelles de démolition sont entièrement configurées pour rendre les travaux de démolition aussi faciles que possible. Ils disposent d'une cabine spéciale, d'une flèche droite et de divers accessoires destinés aux travaux de démolition à différentes hauteurs.

Pelles sur chenilles

En raison de sa stabilité, la pelle sur chenilles est particulièrement adaptée aux travaux de terrassement lourds sur des terrains accidentés. La machine est largement utilisée dans la construction de routes, les travaux de démolition ou dans le secteur agricole. Les entreprises d'aménagement paysager utilisent également des mini-pelles sur chenilles. Enfin, le chargement et le déchargement de camions ou de navires se fait régulièrement à l'aide de pelles télescopiques.

Les chenilles rendent en effet difficile la conduite d'une pelleteuse sur chenilles sur les routes ordinaires. Les chenilles provoquent beaucoup de frottement avec la surface de la route, de sorte que la machine ne se déplace que lentement et peut également endommager l'asphalte. Les pelles sur chenilles ne sont donc pas adaptées pour couvrir de longues distances. Ils sont souvent transportés ou déplacés avec une semi-remorque. Pour une plus grande mobilité, une pelle sur pneus sur pneus est plus adaptée.

Contrairement à une chargeuse sur pneus, les pelles n'ont pas une grande charge arrière. Par conséquent, bien qu'ils soient capables de creuser rapidement et efficacement, ils ne peuvent pas déplacer de grandes quantités de matériaux en même temps. En raison de sa mobilité limitée, la pelle sur chenilles fonctionne plus efficacement lorsque la machine travaille autant que possible au même endroit ou ne doit parcourir que de courtes distances.

Avantages et inconvénients des pelles sur chenilles

Avantages
 • extrêmement stable sur des surfaces irrégulières ou marécageuses
 • facile à déplacer sur des surfaces irrégulières
 • adapté au nivellement de la surface
 • peut être utilisé pour un large éventail d'activités au moyen de différentes pièces jointes
Inconvénients
 • difficile de se déplacer sur la voie publique
 • ne convient pas pour déplacer de grandes quantités de matériel à la fois

Pelles sur chenilles d'Aertssen Trading

Aertssen Trading dispose d'une large gamme de pelles sur chenilles de différentes marques connues, telles que Liebherr, Caterpillar, Hitachi et Volvo. Toutes les machines d'Aertssen Trading utilisent les techniques les plus récentes et sont soigneusement entretenues. Ainsi, les machines fonctionnent de manière optimale et apportent une contribution précieuse à tout projet.

Stichwort: Pelles sur chenilles

Metatitel: Pelles sur chenilles en vente chez Aertssen Trading
Metabeschreibung: Pelles sur chenilles Caterpillar, Liebherr ou Hitachi. Pour creuser efficacement sur des surfaces irrégulières. Bien entretenu pour une performance optimale.

Pelles sur PNEUS

L'excavation et le terrassement rapides et efficaces sont rendus possibles grâce à une pelle sur roues. Les pelles sur roues se distinguent des pelles sur chenilles par les pneumatiques. Cela les rend beaucoup plus faciles à déplacer et plus manœuvrables. C'est pourquoi les pelles sur roues sont également appelées pelles mobiles.

Une pelleteuse à roue peut excaver une grande quantité de terre en un temps considérable. Grâce à la mobilité de la machine, il est également possible de déplacer et d'enlever rapidement ces quantités de terre. Cependant, ce que la pelle sur roues gagne en mobilité, elle le perd en stabilité. Par conséquent, cette machine est moins adaptée aux surfaces instables ou marécageuses.

Spécifications des pelles sur roues

Bien que les pelles sur roues soient souvent plus petites que les pelles sur chenilles, il existe des machines d'une capacité de 1 à 90 tonnes. Les mini pelles sur roues sont adaptées aux travaux de précision sur de petites parcelles de terrain avec peu d'espace pour se déplacer. Les jardiniers et les entreprises du secteur agricole font un usage intensif de cette pelleteuse facile à utiliser.

Pièces jointes
Les pelles sur roues peuvent être utilisées pour diverses tâches en changeant les fixations sur le bras de la pelle. Un raccord rapide permet d'assembler facilement ce type d'accessoires. Parmi les accessoires interchangeables, citons les godets de concassage pour les travaux de démolition, les bennes bascules pour ramasser et déplacer les débris et les bennes de tri pour les travaux de tri.

Une pelle sur roues peut également être équipée d'un dispositif de basculement. Cela permet d'incliner l'accessoire sur le bras de creusement et la machine elle-même doit effectuer moins de manœuvres pour se mettre dans la bonne position. Cela permet de gagner beaucoup de temps et d'accroître l'efficacité et la productivité.

Stabilité
La pelle sur roues n'est pas aussi stable que la pelle sur chenilles, mais la stabilité peut être accrue au moyen d'une lame hydraulique ou de stabilisateurs hydrauliques. Ces ajouts répartissent le poids de la machine sur une plus grande surface et peuvent en même temps être utilisés efficacement pour niveler la surface.

Pelles à roues de travail

En raison de la maniabilité des pelles sur roues et des nombreuses possibilités en termes d'accessoires, la machine convient à de nombreux usages. Cependant, la pelle sur pneus est le plus souvent utilisée pour creuser des fosses et des tranchées, déplacer des matériaux et niveler le terrain. Selon la taille de la machine, il est possible de creuser jusqu'à plusieurs mètres de profondeur. C'est un grand avantage par rapport à la chargeuse sur pneus, une machine qui est également utilisée pour déplacer le sol, mais qui ne peut pas creuser en profondeur.

Avantages et inconvénients des pelles sur roues

Avantages
 • convient pour creuser jusqu'à plusieurs mètres de profondeur
 • Très manœuvrable et facile à utiliser dans les zones où il y a peu de place pour se déplacer
 • Facile à déplacer sur place, permettant de déplacer directement les terres excavées
 • facile à déplacer sur la voie publique
 • peut être utilisé pour un large éventail d'activités au moyen de différentes pièces jointesn
Nadelen
 • moins stable que les pelles sur chenilles en raison des pneumatiques

Pelles sur roues d'Aertssen Trading

Aertssen Trading est actif sur le marché des équipements de construction depuis plus de cinquante ans, en achetant et en vendant des pelles de pointe de marques connues telles que Caterpillar, Liebherr, Hitachi et Volvo. La qualité et la fonctionnalité sont d'une importance primordiale. Le service d'entretien d'Aertssen Trading veille à ce que toutes les pelles sur roues proposées soient dans un état optimal. Une machine de trading Aertssen est donc un investissement précieux pour votre projet.

Mot-clé : Pelles sur roues

Méta-intitulé : Pelles à roues en vente chez Aertssen Trading
Meta description : Pelles à roues de Caterpillar et Liebherr. Pelles sur roues pour l'excavation et le terrassement. Maintenu de manière optimale et de haute qualité.

Chargeuses sur PNEUS

Les chargeuses sur roues offrent de nombreuses possibilités d'application et sont donc de véritables machines polyvalentes dans le domaine des engins de construction. Cependant, grâce à leur grande benne de chargement, ils sont particulièrement adaptés pour déplacer de grandes quantités de sable ou de terre en une seule fois. Ils ont une grande mobilité et une grande maniabilité, mais contrairement aux pelles sur chenilles ou sur pelles sur pneus, ils ne peuvent pas creuser beaucoup plus profondément que le niveau de leurs propres roues. La force des chargeuses sur roues est la facilité avec laquelle les machines déplacent la terre, les débris ou d'autres objets. Ils sont donc aussi appelés pelles ou engins de terrassement.


Spécifications des chargeuses sur roues

Il n'est pas surprenant que le tout-terrain des machines de construction se décline en toutes sortes de modèles. Il existe déjà des mini chargeuses sur roues de 1 300 kilos, adaptées aux travaux légers. Toutefois, si le travail nécessite une artillerie lourde, il existe également des chargeurs sur roues d'une capacité de plus de 200 tonnes.

Pièces jointes
La plupart des chargeuses sur roues sont équipées d'une attache rapide ou d'un dispositif d'attelage rapide. Cette technologie permet de monter facilement différents accessoires sur le bras. Les différentes pièces jointes ont chacune leur propre fonction et conviennent à des fins différentes. Les accessoires les plus courants sont : un seau à débris pour déplacer les débris, un balai pour nettoyer le terrain et des fourches à palettes pour soulever les palettes de marchandises. Cependant, les possibilités sont infinies. Par exemple, des pinces à pierres, des mâts de levage, des tarières, des faucheuses et des conteneurs de fourrage peuvent également être montés sur une chargeuse sur roues.

Contrôle de la cinétique
Dans les zones où la marge de manœuvre est faible, une grande manœuvrabilité de la chargeuse sur pneus est nécessaire. Pour répondre à ce besoin, certaines chargeuses sur roues sont équipées d'une direction articulée. Grâce à une construction à charnière au milieu de la machine et à ce qu'on appelle l'entraînement par arbre, la direction articulée garantit que les chargeuses sur roues ont un très petit cercle de braquage. En combinaison avec la largeur relativement faible des chargeuses sur roues, cela rend ces machines idéales pour une utilisation dans des espaces confinés. Les chargeuses sur roues à direction articulée se caractérisent par le fait qu'elles ont des roues avant et arrière de même taille.

Chargeuses sur roues de travail

Les chargeuses sur roues sont utilisées pour de nombreuses tâches, mais elles sont particulièrement adaptées au transport de matériaux et de terre. Les machines sont donc largement utilisées dans la construction de terre, d'eau et de routes. Ici, ils assurent le nivellement du terrain en déplaçant la terre excavée vers un terrain qui doit être surélevé. De cette façon, le sol est préparé pour la construction.

Les chargeuses sur roues sont également souvent utilisées pour les travaux de pavage et l'aménagement des jardins, sur les sites de transbordement et dans le secteur agricole.

Avantages et inconvénients des chargeuses sur roues

Avantages
 • particulièrement capable de déplacer de grandes quantités de terre, de sable, de gravats ou de matériaux
 • Très manœuvrable (notamment grâce à la direction articulée) et facile à déplacer sur le chantier
 • peut être utilisé pour un large éventail d'activités par un grand nombre de pièces jointes
 • facile à déplacer sur la voie publique
Inconvénients
 • à ne pas utiliser pour creuser plus profondément que le niveau de votre propre roue

Chargeuses sur roues d'Aertssen Trading

Aertssen Trading a des années d'expérience avec toutes sortes de machines de construction. Lors de l'achat et de la vente de chargeuses sur roues, la qualité et le service sont primordiaux. C'est pourquoi Aertssen Trading ne propose que des chargeuses sur roues de marques renommées telles que Caterpillar, Doosan, Volvo et Ahlmann. Ainsi, l'achat d'une chargeuse sur roues est garanti comme un investissement précieux. N'hésitez pas à vous renseigner sur les possibilités d'une chargeuse sur roues pour votre entreprise ou votre projet.

Mot-clé: Chargeuses sur roues

Méta-intitulé: Chargeuses sur roues en vente chez Aertssen Trading
Méta description: Des chargeuses sur roues, des engins de terrassement et des pelles à la pointe de la technologie pour des travaux de terrassement efficaces et d'innombrables autres applications. De haute qualité et bien entretenu.

TOMBEREAU articulé

Les basculeurs articulés appartiennent à la catégorie générale des basculeurs et des déchargeurs. Ces machines sont essentielles pour le transport et - le nom dit tout - le déversement des sols. Pensez à des matériaux tels que le sable, la terre, le gravier et les gravats. Les véhicules se caractérisent par une grande benne de chargement, qui peut se déverser au moyen d'un système hydraulique. De cette manière, la cargaison est déchargée rapidement et efficacement. Une pelle sur chenilles ou une chargeuse sur pneus nécessaire pour charger un tombereau. Un tombereau articulé articulé est une aide indispensable pour le terrassement et le transport entre les différents chantiers.


Spécifications des transporteurs articulés

Les tombereau articulés et les basculeurs sont souvent automoteurs, mais ils peuvent aussi être tractés par un tracteur. Les tombereau articulés articulés appartiennent au type automoteur et doivent leur nom au fait qu'ils ont une construction à charnière et un entraînement par arbre.

Contrôle de la cinétique
La charnière est située au milieu du véhicule, entre la cabine et le quai de chargement. En combinaison avec la transmission à cardan, cette articulation permet aux transporteurs articulés d'avoir un très petit cercle de braquage. Cela rend la machine facile à diriger et pratique pour une utilisation sur les petits chantiers de construction.

Tombereau articulé articulé contre tombereau articulé rigide
Avec un tombereau articulé, le travail peut facilement être effectué sur des terrains accidentés, des pentes raides ou des surfaces glissantes ou molles. Contrairement au tombereau articulé rigide (sans direction articulée), le tombereau articulé articulé ne peut cependant transporter qu'un poids relativement faible. Un tombereau articulé articulé peut transporter jusqu'à 55 tonnes, tandis qu'un tombereau articulé rigide peut transporter jusqu'à 300 tonnes. Le tombereau articulé rigide est donc souvent plus grand, moins stable et moins manœuvrable. De plus, le tombereau articulé rigide ne peut souvent pas rouler sur la voie publique, mais doit être démonté pour le transport.

Travailler avec des transporteurs articulés

Les dimensions, la capacité de poids et les autres spécifications des tombereau articulés et des basculeurs dépendent du type de travail à effectuer avec eux. Par exemple, les tombereau articulés à remorquer sont souvent utilisés dans l'agriculture. Les tombereau articulés automoteurs, tels que le camion à benne articulée, sont idéaux pour l'industrie minière à ciel ouvert.

La plupart des transporteurs articulés sont relativement grands et lourds. Ils sont donc adaptés aux grands travaux de terrassement sur des terrains accidentés. Dans la construction comme dans la démolition, les transporteurs articulés sont très utiles. D'une part, ils peuvent être utilisés pour apporter des matériaux de décharge et, d'autre part, ils conviennent pour l'enlèvement de matériaux de démolition. La stabilité et la maniabilité du transporteur articulé sont indispensables dans l'industrie minière à ciel ouvert.

Comme les transporteurs articulés roulent sur des pneus, ils peuvent également transporter leur cargaison sur la voie publique. Cependant, étant donné la taille de la machine et la vitesse relativement faible à laquelle elle peut être conduite, elle ne convient que pour le transport sur de courtes distances.

Avantages et inconvénients des tombereau articulés articulés

Avantages
 • Particulièrement adapté au transport de grandes quantités de terre, de sable, de gravats ou d'autres matériaux
 • Peut être déchargé rapidement et efficacement grâce à un système de basculement
 • extrêmement stable sur des surfaces lisses ou molles, ou sur des pentes raides
 • Très manœuvrable et facile à utiliser dans les zones où il y a peu de place pour se déplacer
 • facile à déplacer sur la voie publique
inconvénients
 • a une capacité nettement inférieure à celle du tombereau articulé rigide
 • doit être chargé à l'aide d'une chenille ou d'une chargeuse sur pneus

Tombereau articulés articulés d'Aertssen Trading

Grâce à des décennies d'expérience dans le domaine des machines de construction, Aertssen Trading a pu mettre au point une vaste gamme de transporteurs articulés. La gamme se compose de véhicules de haute qualité de marques renommées telles que Volvo, Caterpillar et Komatsu. Dans le domaine des transporteurs articulés, Volvo est pionnier et leader du marché. Quel que soit votre projet de construction, vous trouverez chez Aertssen Trading un transporteur articulé adapté.

Mot-clé: tombereau articulés articulés

Méta-titre: Tombereau articulés articulés en vente chez Aertssen Trading
Meta description: Vous pouvez acheter un camion articulé de haute qualité pour les gros travaux de terrassement chez Aertssen Trading. Soigneusement entretenu et à un prix attractif.

Bulldozer

Le terme "bulldozer" est souvent utilisé pour toutes sortes d'engins de terrassement. Cependant, le bulldozer n'est en fait rien de plus qu'un tracteur à chenilles qui déplace le sol à l'aide d'un large godet ou d'une grande lame à l'avant. En néerlandais, le bulldozer est connu sous le nom de "pelle à terre". Le bulldozer travaille presque toujours avec d'autres machines de construction. Par exemple, une tombereau articulé nécessaire pour déverser le sol, qu'un bulldozer peut ensuite déplacer et répandre.


Spécifications des bulldozers

Capacité
Les bulldozers pèsent entre 7 et 40 tonnes, selon le type de travail auquel ils sont destinés. Une poussée considérable est nécessaire pour pousser les matériaux du sol. C'est pourquoi un bulldozer a un moteur puissant. Cela permet à la machine de déplacer de grandes quantités de sable ou d'autres matériaux sur la surface du sol. Le puissant moteur aide également le véhicule à rouler sur des surfaces difficiles.

Pneus de chenilles
Les chenilles, également appelées chenilles, donnent au bulldozer une stabilité supplémentaire sur les terrains marécageux, mous ou irréguliers. Ils veillent à ce que le poids du bulldozer soit réparti sur une grande surface, de sorte que le véhicule s'enfonce moins vite et ait plus d'adhérence au sol. Plus les traces sont larges, plus le bulldozer est stable. Un bulldozer de grande capacité de poids a donc besoin de voies larges.

Pelle
Une variante du bulldozer classique est la pelle. Une pelle est souvent beaucoup plus petite qu'un bulldozer et fonctionne également sur des pneus. Il possède une lame mobile, avec laquelle il est possible de soulever des matériaux. Les pelles sont donc adaptées aux petits projets, pour lesquels la machine peut effectuer plusieurs activités.

Travailler avec des bulldozers

Le repositionnement et même l'épandage de sable ou de terre est souvent nécessaire dans les projets autour des infrastructures, comme dans la construction de routes, lors du creusement de canaux ou du rehaussement de digues. La lame d'un bulldozer nivelle simultanément le sous-sol pendant la poussée des matériaux. Les bulldozers conviennent donc parfaitement au nivellement de grands chantiers de construction. On les voit aussi souvent au travail lors de la préparation de routes goudronnées ou de grands projets de construction tels que les ports et les aéroports. Les bulldozers sont également efficaces pour balayer des surfaces telles que les routes. Les bulldozers sont également utiles pour les travaux de démolition.

Avantages et inconvénients des bulldozers

Avantages
 • extrêmement stable sur des surfaces irrégulières ou marécageuses
 • offre la possibilité d'épandre de grandes quantités de terre, de sable ou d'autres matériaux de manière régulière et efficace
 • adapté au nivellement de la surface
Inconvénients
 • difficile de se déplacer sur la voie publique
 • en fonction d'une tombereau articulé ou d'autres machines de livraison de matériel

Bulldozers d'Aertssen Trading

Vous avez besoin d'un bulldozer fiable et de qualité pour votre projet de construction ? Aertssen Trading propose différents bulldozers à la vente. Ces bulldozers sont tous de marques connues et réputées, telles que Liebherr, Caterpillar et Komatsu. Grâce à ses années d'expérience dans le domaine des machines de construction, Aertssen Trading peut vous aider et vous conseiller de la bonne manière lors de l'achat d'un bulldozer ou d'une autre machine de terrassement.

Mot-clé: Bulldozers

Méta-titre: Bulldozers en vente chez Aertssen Trading
Meta-description: Bulldozers, trancheuses et autres engins de terrassement de haute qualité pour la préparation et le nivellement du terrain. Fiable et à un prix attractif.

Évaluateurs

Une niveleuse est un véhicule relativement grand avec une lame allongée entre les roues avant et arrière. Les niveleuses constituent une extension du bulldozer. Là où les bulldozers déplacent, étalent et distribuent de grandes quantités de terre sur un chantier, les niveleuses fournissent la dernière pièce de nivellement. Cela les rend particulièrement adaptés au travail de précision final, et non aux grandes opérations de terrassement.


Spécifications des niveleuses

Presque toutes les niveleuses ont trois essieux : Deux de ces essieux sont situés sur la partie arrière du véhicule. En plus de cela, le moteur et la cabine sont au repos. Le troisième essieu se trouve à l'avant du véhicule. Entre les essieux se trouve la lame allongée pour niveler le sol. Cette lame peut être réglée en hauteur verticalement au moyen de vérins hydrauliques. La hauteur de la lame dépend de la hauteur de travail nécessaire.

Plus la niveleuse et la lame sont grandes, plus la machine a besoin de poussée. Les niveleuses sont disponibles avec une puissance de 125 à 500 ch.

Niveaux de travail

Les niveleuses sont essentielles pour préparer la sous-couche de tous les types de projets de construction. Pensez en particulier aux projets qui nécessitent une surface lisse, tels que les routes et les chemins, les travaux ferroviaires, les aéroports et les terrains de golf. La niveleuse est donc également appelée "niveleur" ou "niveleuse de route".

Aux Pays-Bas, ce n'est pas si souvent nécessaire, mais les niveleuses fonctionnent aussi efficacement comme chasse-neige !

Avantages et inconvénients des niveleurs

Avantages
 • très efficace pour répandre uniformément de grandes quantités de terre, de sable ou d'autres matériaux.
 • assure un nivellement optimal du chantier, mieux qu'un bulldozer qui peut
Inconvénients
 • ne convient pas pour les grands travaux de terrassement ou le transport de matériel
 • en fonction de la tombereau articulé ou du bulldozer pour la fourniture et la distribution du matériel

Classement d'Aertssen Trading

Aertssen Trading est actif dans le secteur de la construction depuis plus de cinquante ans et possède donc une grande connaissance des machines de construction. Les niveleuses qu'Aertssen Trading propose à la vente proviennent de marques fiables telles que Caterpillar, Komatsu, Volvo et Hitachi. La gamme se compose toujours des derniers modèles, qui ont également été soigneusement entretenus. Vous pouvez donc être sûr d'obtenir de la qualité.

Mot-clé: Graders

Méta-titre: Niveleuses en vente chez Aertssen Trading
Méta-description: Niveleuses pour un nivellement optimal de la surface du sol pour la construction de routes, la construction et les projets de construction. Les derniers modèles de marques connues.

Grues et camions-grues

Une grue est une tour métallique avec une flèche ou un bras horizontal, capable de soulever et de déplacer des marchandises au moyen de câbles et de poulies. Une grue est souvent une structure temporaire qui est assemblée sur un site de construction et fixée au sol. Cependant, il existe aussi des grues mobiles sur les camions (camions-grues) ou même sur les navires (bateaux-grues).


Types de robinets

Le type de grue dépend du type de projet de construction pour lequel la grue est utilisée. Les grues sont de toutes formes et de toutes tailles. Certaines grues sont mobiles et d'autres sont immobiles. En outre, une grue peut être démontée et utilisée pour divers projets à court terme, tandis que l'autre grue est spécifiquement construite comme une structure temporaire pour des projets à long terme.

Grue à tour
Le type de grue le plus frappant est sans aucun doute la grue à tour, que l'on appelle aussi grue de construction ou grue de chantier. Les grues à tour ressemblent à des grues, mais sont beaucoup plus hautes. Ils peuvent atteindre une centaine de mètres de haut et sont capables de soulever beaucoup de poids. Pour assurer la stabilité nécessaire, les grues à tour doivent être fixées au sol. La grue à tour a un crochet qui peut se déplacer d'avant en arrière sur l'arbre horizontal. Ils sont souvent utilisés dans la construction ou la démolition de bâtiments à plusieurs étages.

Crane
La grue est similaire à la grue à tour, mais elle est généralement beaucoup plus petite. La grue est également fixée au sol et possède une flèche horizontale réglable en hauteur. D'un côté de cette flèche, il y a un crochet pour soulever des marchandises et de l'autre côté, un contrepoids. Cela permet à la grue de soulever des objets lourds. La grue peut donc également être utilisée pour le chargement et le déchargement.

Grue télescopique
La grue télescopique est un exemple de grue mobile. Il est fixé à un camion et peut également être transporté par le même camion au moyen d'un mécanisme rétractable. Certaines grues télescopiques, lorsqu'elles sont entièrement déployées, sont jusqu'à huit fois plus longues que le manchon de base. Une grue télescopique n'a pas de flèche horizontale. Au lieu de cela, le mât lui-même peut s'articuler de haut en bas. Le crochet à l'extrémité du mât permet de soulever les marchandises.

Grue montée sur camion
La grue montée sur camion est la grue la plus flexible. Il peut être monté sur un camion pour charger et décharger le même camion. Comme la grue possède un mécanisme d'extension et un bras articulé, elle peut être entièrement repliée et transportée avec la charge du camion.

Grues de travail

Grands projets de construction
En raison de leur hauteur, les grues peuvent être utilisées pour des applications spécifiques. Par exemple, les grues à tour sont souvent utilisées dans les projets de construction de grands bâtiments, tels que les immeubles de bureaux ou les hôtels. Ils peuvent également être utilisés pour des travaux de démolition. En raison de leur taille et de leur mobilité modestes, les grues télescopiques sont particulièrement adaptées aux projets de construction ou de démolition à court terme. Ils sont également utiles pour les opérations de sauvetage, par exemple lorsqu'une voiture ou un bateau doit être sorti de l'eau.

Chargement et déchargement
Les grues sont également utilisées dans le secteur des transports. Ils conviennent parfaitement aux travaux de chargement et de déchargement, car ils peuvent soulever ou abaisser des objets lourds et de grande taille. Selon la taille de la charge, des grues de levage, des grues télescopiques ou des grues de chargement de voitures sont utilisées à cette fin.

Avantages et inconvénients des grues

Avantages
 • plus grande portée en hauteur que tout autre engin de construction
 • capable de soulever beaucoup de poids (modèles plus grands)
 • très adapté pour un chargement et un déchargement efficaces (modèles plus petits)
Inconvénients
 • très sensibles au vent, qui au pire peut les faire passer
 • ne peut pas être déplacé pendant le travail, ce qui signifie que les marchandises ne peuvent être déplacées qu'à la portée de la grue
 • souvent fixées au sol et donc uniquement adaptées aux projets à long terme

Grues d'Aertssen Trading

Aertssen Trading propose différents types de grues et de camions-grues à la vente. Ces machines sont toutes de marques renommées et fiables, telles que Liebherr, Terex, Grove et Manitowoc. Comme Aertssen Trading est actif sur le marché depuis plus de cinquante ans, vous êtes assuré de disposer d'une grue de grande qualité et fonctionnelle. De cette manière, votre investissement apporte une contribution précieuse à tout projet de construction.

Mot-clé: robinets

Metatitel: Grues et camions-grues en vente chez Aertssen Trading
Méta-description: Grues, grues et camions-grues pour la construction, le bâtiment et le transport. Toutes sortes de modèles de marques bien connues comme Liebherr et Terex. Sûr et fiable.

Véhicules de transport de marchandises

Dans le monde de la construction et des transports, les marchandises, les matériaux et même les machines doivent être transportés en continu de A à B. Selon le type de transport, il existe différents types de véhicules de fret pour cela, des véhicules de transport aux tracteurs avec semi-remorques. Ces camions sont un maillon important dans tout processus logistique.


Tracteur et semi-remorque

La combinaison du tracteur et de la semi-remorque est sans doute la configuration la plus connue des véhicules de fret. Un tracteur est une cabine mobile sur roues à laquelle on peut attacher une semi-remorque, une remorque ou une semi-remorque. L'avantage de cette configuration est que le tracteur peut être combiné avec toutes sortes de remorques différentes. Le type de semi-remorque utilisé dépend du type de chargement.

Le tracteur peut rouler de manière indépendante, sans semi-remorque. Cela permet de charger et de décharger les remorques sans la présence du tracteur ou du chauffeur. Ainsi, le chauffeur peut prendre et transporter un chargement quelque part, et le laisser avec sa remorque et tout cela à destination. Cela permet de gagner beaucoup de temps dans le processus de transport.

Le camion est également un ensemble tracteur-remorque, même si dans ce cas, la semi-remorque est souvent permanente. Pour le transport sur de longues distances, les camions sont équipés de cabines couchettes.

Chargements bas pour les grands transports

Pour le transport exceptionnel de grands objets non démontables, tels que certaines (parties de) machines de construction, un type spécifique de semi-remorque est utilisé : la semi-remorque surbaissée. La surbaissée est une semi-remorque ouverte (sans côtés ni toit), elle ne convient donc qu'aux charges qui peuvent résister au vent et aux intempéries.

Chargeuse à faible puissance
Les surbaissées sont des semi-remorques à essieux surbaissés. Ainsi, la chargeuse surbaissée est très proche de la surface de la route - parfois à seulement quinze centimètres - de sorte qu'une charge plus importante peut être transportée.
Sur une semi-remorque normale, certains chargements ne passent pas sous les ponts ou les viaducs, mais sur une remorque surbaissée, ils passent. En revanche, une chargeuse surbaissée ne peut pas franchir les seuils et les collines. Il est donc important de tenir compte de la "garde au sol" (la distance entre le bas de la chargeuse surbaissée et la surface de la route) dans la planification de l'itinéraire. Un tracteur surbaissé peut mesurer jusqu'à 22 mètres de long et peut transporter des charges allant jusqu'à 50 tonnes.


Semi-remorque surbaissée
Pour des charges pas trop élevées mais indivisibles, on utilise une chargeuse semi-basse. Cette semi-remorque n'a pas d'essieux surbaissés et peut donc transporter la charge au-delà des seuils et des collines. La capacité d'une semi-remorque surbaissée est généralement inférieure à celle d'une semi-remorque surbaissée normale.

Véhicules de fret d'Aertssen Trading

Aertssen Trading est actif dans le monde de la construction et des transports depuis plus d'un demi-siècle. C'est pourquoi vous êtes venu au bon endroit pour acheter un véhicule de transport qui répond à vos besoins. La gamme se compose de divers tracteurs, semi-remorques et fourgons de marques fiables telles que Mercedes-Benz, Faymonville, Gorica et Volvo, entretenus de manière optimale. Aertssen Trading se fera un plaisir de vous aider à faire le bon investissement.

Mot-clé: Véhicules de transport de marchandises

Méta-titre: Véhicules de transport de marchandises à vendre chez Aertssen Trading
Méta-description: Véhicules de transport de marchandises, tracteurs et semi-remorques, remorques et semi-remorques surbaissées pour le transport et la logistique. De nouveaux modèles, bien entretenus et immédiatement disponibles.

Transformateurs de déchets

L'industrie du traitement et du recyclage des déchets dispose de sa propre catégorie de machines de traitement des déchets. Ces transformateurs de déchets s'occupent du tri, de la réduction ou de la pulvérisation des matériaux de manière efficace et efficiente. Ils sont donc également utilisés dans les activités minières et d'extraction.


Types de transformateurs de déchets

Selon les activités et l'industrie, différents types de transformateurs de déchets peuvent être appliqués.

Robinet de transbordement
La grue de transbordement est un véhicule essentiellement mobile sur air ou sur chenilles, avec un long bras articulé en son milieu. Grâce à son bras long, la machine a une grande portée. Au bout du bras, il y a généralement une pince pour trier, empiler et déplacer les marchandises. La grue peut également être utilisée efficacement pour les travaux de chargement et de déchargement. Les grues de transfert sont généralement utilisées dans les centres de recyclage et les stations de transfert, mais aussi dans l'aménagement paysager ou les travaux portuaires.

Machine à tamiser mobile
Les tamiseurs sont souvent de grandes machines sur air ou sur chenilles qui possèdent ce qu'on appelle des ponts ou des panneaux de tamisage. Ces étages de tamisage ont une certaine taille de fraction, avec laquelle le tamiseur peut tamiser et pré-trier de grandes quantités de matière. Le crible mobile est utilisé dans le traitement des déchets, l'industrie du recyclage et de la démolition pour le tri des déchets, mais aussi dans l'industrie des mines et carrières à ciel ouvert. Ici, la machine à tamiser filtre les matières premières du sol exploité. Une machine de tamisage à chenilles est extrêmement adaptée à cette industrie, car les chenilles peuvent efficacement conduire la machine sur un terrain accidenté. Si nécessaire, les panneaux de tamisage peuvent être équipés de courroies magnétiques.

Presse sur les déchets
Une presse à déchets ou une presse à balles comprime de grandes quantités de déchets. Ainsi, les déchets peuvent être stockés de manière compacte ou de plus grandes quantités de déchets peuvent être transportées dans des conteneurs en même temps.

Pulvérisateur
Un pulvérisateur remplit souvent la même fonction que la presse à déchets, mais avec des matériaux qui ne peuvent pas être pressés ensemble, comme la pierre. Le pulvérisateur réduit en décombres de gros morceaux de terre ou de pierre, souvent fournis par des pelles sur chenilles ou des tombereaux articulés. Il est ainsi plus facile à enlever ou à transporter. Un pulvérisateur peut également être utilisé avant le tamisage. La matière est ensuite triée par une machine à tamiser après pulvérisation.

Transformateurs de déchets d'Aertssen Trading

Vous avez besoin d'un processeur de déchets efficace et de qualité pour votre projet ou votre entreprise ? Aertssen Trading dispose de différents types de transformateurs de déchets pour diverses activités. Ces machines sont toutes de marques renommées et de haute qualité, telles que Caterpillar, McCloskey, Tana et Metso. La gamme est soigneusement entretenue et peut être utilisée immédiatement et de manière opérationnelle. Cela vous permet de vous mettre directement au travail sur votre projet.

Mot-clé: transformateurs de déchets

Méta-intitulé: Transformateurs de déchets en vente chez Aertssen Trading
Méta-description: entreprises de traitement des déchets de haute qualité pour le traitement et le tri des déchets. Grues de transfert, cribles, presses à déchets et concasseurs bien entretenus.

Camions

Ils sont indispensables à la logistique : les camionnettes. Du petit fourgon au grand fourgon, il existe un véhicule de transport adapté à chaque type de chargement et à chaque type d'entreprise de transport. L'avantage des camionnettes est que vous n'avez pas besoin d'un permis de conduire spécial pour celles-ci. Toute personne titulaire d'un permis de conduire standard B est autorisée à conduire une voiture de 3 500 kilos maximum.


Spécifications des camionnettes

Un fourgon est un véhicule de transport fermé, adapté au transport protégé de petites charges. Les petites variantes sont construites sur un châssis adapté d'une voiture particulière. Les plus grandes variantes ont un châssis modulaire. Cela permet d'obtenir des longueurs, des hauteurs et des superstructures différentes. Enfin, entre la camionnette et le camion, il y a toujours le camion de carrosserie. Il s'agit d'un camion léger avec cabine et zone de chargement sur un seul châssis.

Camionnettes de travail

Les camionnettes et les camions peuvent être utilisés pour transporter des charges petites ou divisibles. Comme aucun permis de conduire spécial pour les véhicules de grande taille n'est requis, les camionnettes peuvent également être facilement conduites par toute personne possédant un permis de conduire standard B. Cela en fait un moyen de transport attrayant pour les entreprises du secteur de la logistique et du transport, mais aussi bien au-delà.

Avantages et inconvénients des camionnettes

Avantages
 • idéal pour le transport blindé de petites charges
 • facile à conduire par toute personne possédant un permis de conduire standard B
 • adapté au transport sur toutes les voies publiques
Nadelen
 • ne convient pas aux objets de grande taille ou aux charges très lourdes

Camions chez Aertssen Trading

Votre entreprise transporte-t-elle régulièrement de petits chargements ? Si tel est le cas, vous disposez sans doute d'un certain nombre de camionnettes ou de camionnettes de livraison, ou vous envisagez d'acheter un tel véhicule. Aertssen Trading possède des années d'expérience dans le domaine de la logistique et sait donc quel type de véhicule vous convient et convient à vos activités. La gamme se compose de fourgons de livraison modernes et bien entretenus de marques connues telles que Mercedes-Benz et MAN. De cette façon, vous faites le bon investissement pour votre entreprise.

Mot-clé: camionnettes

Méta-intitulé: Camions en vente chez Aertssen Trading
Méta-description: Fourgons de livraison et camionnettes de transport et de logistique. Des chariots de transport de haute qualité, modernes et bien entretenus, à un prix attractif.

Pièces de rechange

Aertssen Trading dispose régulièrement de diverses pièces de rechange pour pelles sur chenilles, pelles sur pneus (link : https://www.aertssentrading.com/aertssentrading/travaux-publics/pelle-sur-pneus), chargeuses sur pneus (link : https://www.aertssentrading.com/aertssentrading/travaux-publics/chargeuse-sur-pneus) , tombereaux articulés (link : https://www.aertssentrading.com/aertssentrading/travaux-publics/tombereau-articule) ou bulldozers (link : https://www.aertssentrading.com/aertssentrading/travaux-publics/bulldozer), par exemple. Pensez aux arbres, aux flèches ou aux seaux, mais aussi aux pièces de moteur et à l'électronique. Ces pièces de rechange sont utiles lorsque votre machine doit être réparée ou lorsque, par précaution, vous souhaitez avoir une certaine pièce en stock.


Services d'Aertssen Trading

Vous ne pouvez pas effectuer vous-même l'entretien ou la réparation de vos machines ? Ensuite, il faut l'externaliser. Le service d'entretien d'Aertssen Trading propose différents services, tels que l'inspection des machines, l'exécution de réparations, le remplacement de pièces et l'installation de matériel électronique. Il est également possible de faire modifier la configuration des machines ou de faire démonter complètement les machines. Enfin, Aertssen Trading s'occupe du nettoyage, de la pulvérisation et/ou du lettrage des véhicules et des machines.

Avec plus de cinquante ans d'expérience dans le secteur de la construction, le département de maintenance d'Aertssen Trading est en mesure de travailler avec une grande expertise. Un personnel qualifié effectue tous les travaux de maintenance avec précision, en utilisant les équipements et les techniques les plus récents. Chez Aertssen Trading, votre machine est entre de bonnes mains.

Services van Aertssen Trading

Bent u zelf niet in staat onderhoud of reparaties aan uw machines uit te voeren? Besteed dit dan uit. De onderhoudsafdeling van Aertssen Trading biedt een aantal verschillende services, zoals het inspecteren van machines, het uitvoeren van reparaties, het vervangen van onderdelen en het installeren van elektronica. Ook is het mogelijk de configuratie van machines te laten wijzigen of machines geheel uit elkaar te laten halen. Tot slot zorgt Aertssen Trading voor schoonmaakwerkzaamheden, bespuiting en/of belettering van voertuigen en machines.

Door meer dan vijftig jaar ervaring in de bouwsector is de onderhoudsafdeling van Aertssen Trading in staat met grote expertise te werk te gaan. Hiervoor gekwalificeerd personeel voert alle onderhoudswerkzaamheden op nauwkeurige wijze uit, hierbij gebruikmakend van de nieuwste apparatuur en technieken. Uw machine is bij Aertssen Trading in goede handen.

Mot-clé: pièces détachées pour machines de construction

Méta-intitulé: Pièces détachées pour machines de construction en vente chez Aertssen Trading
Méta-description: Pièces de rechange pour machines de construction, telles que les pelles, les chargeurs sur roues et les tombereau articulés. Remplacez les pièces des machines ou faites effectuer un entretien fiable.

Divers

Diverses machines de construction, véhicules et autres outils sont utilisés dans la construction, le transport et la logistique. Ces machines et véhicules peuvent être divisés en de nombreuses catégories, par exemple selon le secteur dans lequel ils sont largement utilisés ou selon le type de travail qu'ils effectuent. Par exemple, les machines de construction sont spécifiques au terrassement, aux travaux de construction ou de démolition, à la construction de routes, aux travaux hydrauliques ou à l'élimination des déchets.

Certaines machines sont si spécifiques qu'elles méritent une catégorie à part, comme le transporteur tombereau articulé ou grader. D'autres machines existent en de nombreux types, tailles et variantes, comme les grues et pelles à déchets. Différentes marques produisent également différents types de machines avec des caractéristiques et des applications individuelles. Parmi les fabricants d'équipements de construction bien connus figurent Caterpillar, Hitachi, Liebherr et Volvo.

Machines de construction d'Aertssen Trading

Aertssen Trading est actif dans la construction depuis plus d'un demi-siècle et est donc un expert dans le domaine des machines de construction et des véhicules de transport. Il en résulte un large éventail de machines de construction différentes et de haute qualité. Les machines et les véhicules qui ne peuvent pas être classés dans une catégorie spécifique se trouvent sur cette page.

Autres services de Aertssen Trading

Que vous soyez intéressé par l'achat de machines de construction ou de pièces détachées, chez Aertssen Trading, vous êtes au bon endroit. Outre la vente de ces pièces pour les machines de construction et les véhicules de transport, ainsi que des machines elles-mêmes, nous vous aidons également dans la logistique pour vous procurer vos machines ou accessoires. Les experts d'Aertssen Trading se feront un plaisir de travailler pour vous ou de vous conseiller. Ainsi, vous investissez dans des machines de construction qui apportent une contribution précieuse à votre entreprise ou à votre projet.

Mot-clé: machines de construction

Méta-intitulé: Machines de construction en vente chez Aertssen Trading
Méta-description: Machines de construction et véhicules de transport pour la construction, le transport et la logistique. Pour le terrassement, la démolition, la construction de routes ou le traitement des déchets.

Contact

Aertssen Trading NV
Laageind 91
2940 Stabroek, Belgium
+32 3 561 00 34
+32 473 38 16 52
trading@aertssen.be
www.aertssentrading.com

VAT = BE0404.322.724

Machinery alert

Stay informed with our latest deals!